Μαρία Κορινθίου: Η… απομόνωση, η 13χρονη κόρη της και τα σχόλια για την εικόνα της Παναγίας

Μαρία Κορινθίου: Η… απομόνωση, η 13χρονη κόρη της και τα σχόλια για την εικόνα της Παναγίας

Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα

MARIAKORINTHIOU
H Μαρία Κορινθίου ήταν μια από τις καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός η οποία παραχώρησε τη συνέντευξη πριν νοσήσει από κορωνοϊό μίλησε για όλα. Αρχικά αναφέρθηκε στη νέα περίοδο της ζωής της λέγοντας πως το φετινό καλοκαίρι αποτέλεσε για εκείνη μια κομβική περίοδο καθώς αναθεώρησε πολλά, μετά την απόφασή της να κλείσει για λίγο στον εαυτό της…

«Πατήθηκε ένα εσωτερικό κουμπί και άλλαξαν πολλά. Κάποια στιγμή υπάρχει σε όλους μας μια κομβική περίοδος στη ζωή μας, εκεί όπου ωριμάζεις πιο γρήγορα. Θεωρώ ότι για μένα η περίοδος αυτή ήταν το φετινό καλοκαίρι. Είχα κλειστεί πολύ στον εαυτό μου, με καλό τρόπο και μου άρεσε. Με έψαχνα πάρα πολύ και σε πολλά πράγματα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Τι είπε για την 13χρονη κόρη της Ισμήνη
Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την κόρη της όπου αποκάλυψε πως θέλει να γίνει ηθοποιός. «Η Ισμήνη είναι 13 χρονών και σχεδόν με έχει φτάσει το ύψος. Φοράμε το ίδιο νούμερο παπούτσι. Βλέποντας την κόρη μου να μεγαλώνει, καταλαβαίνω πώς περνάει η ζωή, έχω κάνει αρκετή εσωτερική δουλειά με τον εαυτό μου, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το νόημα της ζωής. Πάντα το έλεγα, απλά το καλοκαίρι, αυτό συνέβη πιο έντονα».

«Η Ισμήνη στο σχολείο της δεν θεωρεί ότι είναι το κάτι διαφορετικό από τα άλλα παιδιά ή ότι είναι κόρη κάποιου μεγάλου. Αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς και την υποκριτική γιατί έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτό, το σέβεται πάρα πολύ το θέατρο και τους ανθρώπους μέσα στο θέατρο, δεν θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι εξωπραγματικό από μια άλλη δουλειά. Θέλει να γίνει ηθοποιός, έτσι λέει, τώρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει. Με βρίσκει σύμφωνη σε ότι λαχταρά η ψυχούλα της. Όταν ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και έχεις σθένος για αυτό, είναι μονόδρομος μετά η επιτυχία».

Και σύζυγοι και συνεργάτες
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη για τον οποίο είπε πως εκτός από ζευγάρι στη ζωή είναι πλέον και δύο καλοί συνεργάτες. «Είμαστε 14 χρόνια μαζί. Συνεχίζεται για τρίτη σεζόν το “Jordan”, αυτό το έργο συγκαταλέγεται ως ο πιο σπουδαίος και δύσκολος μονόλογος στο θέατρο. Μπορώ να πω ότι ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα. Εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα όπως με ξέρουν και με τον Γιάννη τώρα έχουμε μαζί την εταιρεία παραγωγής, κάνουμε μαζί όλα αυτά που μας ευχαριστούν και κάνουμε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα…»



Η φωτογραφία δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας και η οργή στα social media
Κλείσιμο
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια όταν είχε φωτογραφηθεί δίπλα σε τοιχογραφία της Παναγίας: «Είχα πάει για μια φωτογράφιση σε μια καφετέρια. Αυτή λοιπόν η καφετέρια, είχε μια πιο… Μεξικάνικη διακόσμηση, σε μία πλευρά υπήρχε μια τοιχογραφία – ζωγραφιά της καθολικής Παναγίας. Ήταν μια ζωγραφιά, όχι επίσημη εικόνα διαβασμένη με σταυρούς κλπ. Πιαστήκανε από αυτή την εικόνα άρχισαν να μου λένε “ντροπή σου” και ότι πάλι βγήκα γυμνή και σαν δεν ντρέπομαι που φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία».

«Θα κατακριθώ επειδή έχω και πλούσιο ντεκολτέ. Τι να κάνουμε; Αυτή είναι η εικόνα μου. Αυτή είμαι. Θα το πω πάρα πολύ ωμά. Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος. Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ έχω πολύ μεγάλη σχέση με τα θεία κι αδυναμία στην Παναγία. Δεν ήμουν μέσα σε εκκλησία για να το καταλάβω, ήμουν σε μία καφετέρια»
είπε η Μαρία Κορινθίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σφαγή με 11 νεκρούς άνδρες, ανάμεσά τους και 6 έφηβοι, στο Μεξικό

Μεγαλώνει το προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ και ανεβαίνει το Κίνημα Αλλαγής, σε δύο νέα γκάλοπ

Βελτιωμένος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα - Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης