GNTM: Κλάματα και τσακωμοί πριν τη δοκιμασία στο… φεγγάρι - Αποχώρησε ο Αγγαίος - Δείτε βίντεο

GNTM: Κλάματα και τσακωμοί πριν τη δοκιμασία στο… φεγγάρι - Αποχώρησε ο Αγγαίος - Δείτε βίντεο

Το δυο στα δύο της Κυβέλης και η... πισώπλατη μαχαιριά της στον Κωνσταντίνο, ο Ναπολέων που έγινε... Σκουλός, ο Μπράτης στο φεγγάρι και οι καλύτερες και χειρότερες φωτογραφίες

pjimage__2_
Οι δοκιμασίες για το ποιο μοντέλο θα επικρατήσει των υπολοίπων στο GNTM 4 συνεχίστηκαν σε ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του Star.

Η ημέρα για τα 11 υποψήφια μοντέλα του GNTM ξεκίνησε χαλαρά, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Κρίτση. Οι διαγωνιζόμενοι στην πρώτη φωτογραφική πρόκληση της ημέρας έπρεπε να διασκεδάσουν με στόχο ένα ακόμα έπαθλο. Τα μοντέλα έπρεπε να μιμηθούν τους συντελεστές του τηλεοπτικού προγράμματος. Από τους μακιγιέρ, τους στιλίστες και τους τεχνικούς μέχρι τον… Δημήτρη Σκουλό.



Οι κριτές, με τον γνωστό φωτογράφο και κριτή να σκάει στα γέλια, είπε στον Ναπολέων που τον υποδύθηκε στη φωτογράφιση, να πει όσα λέει εκείνος σε πλατό για τα μεγάλα δώρα του GNTM στον νικητή. Οι ατάκες του Ναπολέοντα προκάλεσαν πολλά γέλια και χειροκροτήματα τόσο στους κριτές όσο και τους συμπαίκτες του.

Κλείσιμο


Τις χαλαρές στιγμές ήρθε να διαδεχθεί η ένταση. Μετά το πλατό της Δευτέρας, την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Κυβέλη κι έτσι έπρεπε να μοιράσει τα μειονεκτήματα, στους συμπαίκτες της κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της Τρίτης.

Πρώτο επέλεξε τον Κωνσταντίνο, κάτι που εξέπληξε και θύμωσε τον παίκτη, καθώς οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι το τελευταίο διάστημα.



Η απόφαση της Κυβέλης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις. Μία εξ αυτών ήταν η καταγγελία της Ειρήνης, η οποία τόνισε on camera ότι ουσιαστικά οι υπόλοιποι της παρέας απείλησαν την Κυβέλη να μην δώσει το disadvantage σε κάποιον από αυτούς.



Ως κωμικοτραγικό χαρακτήρισαν τον διάλογό τους μερικοί από τους συμπαίκτες τους, με τον Κωνσταντίνο να τα βάζει με τον Ναπολέων. Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.



Το δεύτερο ντεζαβαντάζ η Κυβέλη το έδωσε στον Αιμιλιανό που μόλις μπήκε στο σπίτι του GNTM 4, με το μοντέλο να ισχυρίζεται ότι το περίμενε.

Στη συνέχεια, οι παίκτες χωρίστηκαν σε πηγαδάκια και σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν λίγο πριν ριχτούν σε άλλη μία μάχη φωτογράφισης, σε ένα σκηνικό που θύμιζε τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs, καθώς όλοι θα έπρεπε να ανέβουν πάνω σε ένα φωτεινό μισοφέγγαρο να ποζάρουν και παράλληλα να ακουμπούν στο νερό που βρισκόταν από κάτω τους.



Οι περισσότεροι κατάφεραν να ισορροπήσουν με επιτυχία, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν μια ξεχωριστή λήψη μπροστά στους κριτές.














Στο τέλος της δοκιμασίας, στην ομαδική φωτογραφία, ο Άγγελος Μπράτης αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία και να μπει στη θέση των μοντέλων. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέβηκε στο μισοφέγγαρο, πήρε φόρα και πόζαρε, καλύτερα από τα μοντέλα.


Η καλυτερες φωτογραφίες ήταν της Ειρήνης και της Κυβέλης, με την τελευταία να κάνει το δυο στα δυο. 



Απο την άλλη ο Στυλιανός και ο Αγγαίος είχαν την χειρότερη απόδοση με την κριτική επιτροπή να αποφασίζει να στείλει σπίτι του τον Αγγαίο.



Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τον Μπάιντεν... ο ύπνος πήρε και τον Τζόνσον στη διάρκεια ομιλίας στην COP26

Εκτός δρομολογίων, λέει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το βαγόνι στο οποίο... ανακάλυψε μανιτάρια ο Νίκος Παππάς

Με rapid τεστ σε λιανεμπόριο, κομμωτήρια, τράπεζες και μεικτούς χώρους εστίασης και διασκέδασης οι ανεμβολίαστοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης