«Ερωτεύομαι πολύ εύκολα, σπάω τα μούτρα μου και μετά πάμε για άλλα» λέει η Μαρία Φιλίππου

«Ερωτεύομαι πολύ εύκολα, σπάω τα μούτρα μου και μετά πάμε για άλλα» λέει η Μαρία Φιλίππου

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά, μεταξύ άλλων,  για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά της και εξηγεί πώς βιώνει τον έρωτα

ma1
Η Δανάη Μπάρκα συνάντησε τη Μαρία Φιλίππου, η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε στην επαγγελματική της πορεία, το σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» -στο οποίο παίζει-, καθώς και στο MeToo και τον μητρικό της ρόλο.

«Στη "Γη της Ελιάς" έχω την τύχη να συνεργάζομαι με υπέροχους ανθρώπους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Ήμουν θαυμάστρια του Γιώργου Παρτσαλάκη από τότε που ήμουν στη σχολή και εκείνος ήταν πρωταγωνιστής του Εθνικού Θεάτρου» δήλωσε η ηθοποιός, η οποία υποδύεται στη σειρά τη Μέλπω, την πρώην σύζυγο του Λυκούργου (Γιώργος Παρτσαλάκης).

Η Μαρία Φιλίππου παραδέχτηκε πως υπήρξαν στιγμές στην καριέρα της, η οποία μετράει περισσότερα από 30 χρόνια, που σκέφτηκε να τα παρατήσει, αλλά κάθε φορά συνέβαινε κάτι που τελικά την κρατούσε στη δουλειά.

Ανοίγοντας το κεφάλαιο #MeToo, σημείωσε: «Υπήρξα τυχερή στη ζωή μου. Όμως, είμαι ένας άνθρωπος που στις δυσκολίες μου έψαχνα να βρω ένα θετικό, μία ελπίδα. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου, πρέπει να σεβαστείς και την ανάγκη ενός ανθρώπου και το δικαίωμά του στην εργασία και στην ύπαρξη. Φωτίζουμε διαρκώς τα τραγικά αυτά γεγονότα, το θέατρο, όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Μπράβο σε όσους βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν για τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Η κατάσταση πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, θα κριθεί από αυτή και αν όντως ισχύει, "στην πυρά", και ο Θεός ας τους βοηθήσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cff74zplyea9-st)


Όσον αφορά τον έρωτα και πώς η ίδια τον βιώνει, εξήγησε: «Ερωτεύομαι πολύ εύκολα. Σπάω τα μούτρα μου, συνέρχομαι και μετά πάμε για άλλα! Έχει καιρό να με φλερτάρει κάποιος. Έχω ανεβάσει τον πήχη, θέλω να συνδιαλέγομαι με τον άλλον, να μοιράζομαι μαζί του και να περνάμε καλά. Δεν θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να πω ότι είμαι μαζί του».

Κλείσιμο
Τέλος, η δημοφιλής ηθοποιός έκανε λόγο για την μητρότητα. Εξομολογήθηκε ότι άρχισε να αντιλαμβάνεται τον κόσμο διαφορετικά, όταν έγινε μητέρα: «Όταν γέννησα τον γιο μου, τον πήρα αγκαλιά και πήγα στο παράθυρο του μαιευτηρίου. Τότε είδα τον κόσμο αλλιώς, με την έννοια ότι έχεις την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου. Ως μαμά, νιώθω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν «σέρνεται» και του φταίνε όλα - Έξαλλος με τα Rafale και την αμερικανική βάση στην Αλεξανδρούπολη


Αυτή είναι η 40χρονη που παρασύρθηκε από φορτηγό και σκοτώθηκε - Ήταν μαραθωνοδρόμος με σπουδαίες διακρίσεις

Εισαγγελέας ψάχνει και τέταρτο ηθοποιό για βιασμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης