Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν σήμερα το πρωί η Μαρία Φιλίππου, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», και έκανε λόγο για το MeTooκαι την παράσταση «Συνοικία Το Όνειρο», όπου πρωταγωνιστεί.
«Χαίρομαι πολύ για τη συμμετοχή μου στη «Γη της Ελιάς». Η μυθοπλασία γυρνάει στη ρίζα. Έχω την τύχη να δουλεύω στη σειρά με υπέροχους ηθοποιούς και ανθρώπους που εκτιμώ. Η Μέλπω είναι ένας κόντρα ρόλος. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ μία μάνα να αφήνει το παιδί της. Είναι για εμένα αδιανόητο. Για να παίξω τον ρόλο πρέπει, όμως, να τη δικαιολογήσω, αλλιώς δεν θα μπορούσα», ανέφερε αρχικά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:
Για το κίνημαMeToo, η καλλιτέχνης δήλωσε: «Το θέατρο ξεκαθάρισε τη θέση του. Πήρε θέση. Εγώ δεν το έκανα, γιατί ντρεπόμουν να το κάνω. Οι υποθέσεις έχουν πάει στη δικαιοσύνη και πάντα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Εμείς ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Είπαμε τι γίνεται. Όμως, δεν πρέπει και οι άλλοι κλάδοι να το κάνουν;».
Παράλληλα, τόνισε: «Το θέατρο δεν είναι αυτό. Είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι φως, είναι μαγεία και δεν θέλω να μπλέκουμε τα πράγματα. Είπαμε και λέμε ακόμα. Ακόμα γίνονται καταγγελίες. Τα μίντια που έχουν δύναμη πρέπει να φωτίσουν την ωραία πλευρά του θεάτρου. Με όσα ακούσαμε, αρρωστήσαμε. Περπάταγα και μίλαγα μόνη μου. Πάντα ξέραμε για τέτοια περιστατικά».
Τέλος, έκανε ειδική μνεία στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Συνοικία Το Όνειρο», στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που κάνει πρεμιέρα απόψε (20/10).
«Δουλεύουμε για την παράσταση αυτή από πέρσι τον Αύγουστο. Είναι σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Νιώθω όμορφα που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Είναι μία συνοικία που έχει καβγάδες, κλάμα, αγάπη», κατέληξε.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.