Κωστής Μαραβέγιας: Είδα το πρώτο μήνυμα της Τόνιας και είπα «υπάρχει Θεός»

Κωστής Μαραβέγιας: Είδα το πρώτο μήνυμα της Τόνιας και είπα «υπάρχει Θεός»

Ο νιόπαντρος καλλιτέχνης είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ

Maravegias
Ο νιόπαντρος Κωστής Μαραβέγιας είναι ο αποψινός καλεσμένος στην εκπομπή, «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βιώνει μια από τις πιο ευτυχείς και δημιουργικές περιόδους της ζωής του, μιλά για την ξαφνική απόφαση του γάμου του, που αιφνιδίασε ακόμα και τον «κολλητό» του, Πάνο Μουζουράκη, για την πρόταση γάμου και τη γνωριμία με τη μετέπειτα σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για το πώς βίωσε τη στιγμή της απόλυτης ευτυχίας στην Ύδρα.

Μάλιστα σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τη γυναίκα της ζωής του δεν διστάζει να πει πως: «Είδα το πρώτο μήνυμα της Τόνιας και είπα "υπάρχει Θεός"».

Σε άλλο σημείο εξηγεί πώς αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην κρατική τηλεόραση με την εκπομπή «Δυνατά», μιλά για την εμπειρία των γυρισμάτων, απαντά στο ερώτημα αν έχει κλείσει πια γι’ αυτόν ο κύκλος των talent show και περιγράφει με χιούμορ την πιο αμήχανη στιγμή της ζωή του.

Μιλά επίσης για το πρώτο του live, τη συνάντηση με τον Ένιο Μορικόνε, τον νέο δίσκο που ετοιμάζει, τη σχέση του με τα social media, την έμπνευση, τις απώλειες, τις απορρίψεις, τα όνειρα και τους εφιάλτες του… Εξομολογείται, τέλος, τη μεγάλη του αγάπη και τα σχέδια του γύρω από αυτήν και εξηγεί γιατί χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως...«ο ορισμός του ξενέρωτου»!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfeim1n8s5bt-st)

Αναφορικά με τον γάμο του λέει: «Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις… Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμόζεσαι με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας».

Και πρόσθεσε ο Κωστής Μαραβέγιας: «Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε διότι είναι ωραίο. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω… Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, που μοιράζεται με ανθρώπους που αγαπάει. Και σηματοδοτεί μια νέα εποχή».

Κλείσιμο
Και πρόσθεσε: «Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό. αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή».



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός τώρα στην Κρήτη: 3,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Ζάκρου

Ο Γιάννης Αϊβάζης γύρισε στην αγκαλιά της γυναίκας του

Θρήνος για τη 40χρονη ποδηλάτισσα - Πώς παρασύρθηκε από φορτηγό στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης