Ο Εντ Σίραν αποκαλύπτει πως στο παρελθόν σκεφτόταν ότι ίσως είναι ομοφυλόφιλος

Ο Εντ Σίραν αποκαλύπτει πως στο παρελθόν σκεφτόταν ότι ίσως είναι ομοφυλόφιλος

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής τονίζει πως δεν νιώθει ιδιαίτερα αρρενωπός

σιραν
Ο Εντ Σίραν μίλησε στο ολλανδικό podcast «Μan Man Man» και, εκτός από την εξομολόγησή του ότι διαγνώσθηκε θετικός στην covid-19, γεγονός που τον ανάγκασε να ακυρώσει τα προγραμματισμένα σόου του, δήλωσε κάτι που πολλοί Έλληνες και ξένοι celebrities θα δίσταζαν να παραδεχθούν.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής της ποπ παραδέχτηκε πως ποτέ δεν ένιωσε ιδιαίτερα αρρενωπός και όταν ήταν παιδί, υπέθετε πως ίσως ήταν ομοφυλόφιλος. «Έχω σίγουρα μία μεγάλη θηλυκή πλευρά. Μου αρέσει το μουσικό θέατρο. Αγαπώ την ποπ μουσική, τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η αρρενωπή μου πλευρά σταματά στο να πίνω μπύρα και να βλέπω ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.



Κλείσιμο
Παράλληλα, αποκάλυψε πως προτιμά τα αθλήματα γυναικών, επειδή είναι καλύτερα από τα ανδρικά, όπως εξηγεί. Άλλωστε, η γυναίκα του, Τσέρι Σίμπορν, παίζει σε ομάδα χόκεϊ. Επιπροσθέτως, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών, ο τραγουδιστής δεν τρέφει κανένα πάθος για τα αυτοκίνητα, όσο ακριβά, γρήγορα και ντιζαϊνάτα κι αν είναι.

Σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του αποτελεί, φυσικά, η σύζυγός του, η οποία μάχεται υπέρ των γυναικών και της θηλυκότητας. Έτσι, όπως υποστηρίζει ο Εντ Σίραν, απολαμβάνει πλέον να υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών, ενώ έχει συμφιλιωθεί με τη θηλυκή του πλευρά.


Ειδήσεις σήμερα:

Ερντογάν: Ο Μπάιντεν δεν είναι αρνητικός στην πώληση F-16 στην Τουρκία

Κίνημα Αλλαγής: Συμφωνία για εκτόνωση της κρίσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο Θεοδωρικάκος «ξηλώνει» την ηγεσία της Άμεσης Δράσης - Οι πέντε αλλαγές στην Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης