Το Χάλογουιν τις «έβγαλε από τα ρούχα τους» - Οι celebrities που έκαναν τις πιο... προκλητικές εμφανίσεις

Το Χάλογουιν τις «έβγαλε από τα ρούχα τους» - Οι celebrities που έκαναν τις πιο... προκλητικές εμφανίσεις

Μάλλον δεν κατάλαβαν το νόημα πίσω από τα κοστούμια του Χάλογουιν...

halloween_sexy_art
Εντυπωσιακές θα χαρακτήριζε κανείς τις φετινές εμφανίσεις των celebrities με αφορμή το Halloween, με τις θηλυκές παρουσίες να κλέβουν φυσικά, την παράσταση.

Αν και το κοινό στο Twitter έχει «δικάσει» πολλές διάσημες προσωπικότητες ότι μάλλον «δεν κατάλαβαν το θέμα» και αντί να μεταμφιεστούν, εκείνες «βγήκαν από τα ρούχα τους», καθόλου δεν φαίνεται να τις ενδιαφέρει. Αντιθέτως, έχουν φροντίσει να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα με τις τολμηρές εμφανίσεις τους παντού στα social media.

Πρώτη και καλύτερη φυσικά, η Μπέλα Θορν. Η «βασίλισσα του OnlyFans» ντύθηκε κάτι ανάμεσα σε κουνελάκι του PlayBoy με στοιχεία της Cat Woman και το αποτέλεσμα «κόλασε» τους θαυμαστές της.

bella1
bella2

Εντύπωση προκάλεσε επίσης, η εμφάνιση της Στέισι Καρανικολάου. Η -ελληνικής καταγωγής- κολλητή της Κάιλι Τζένερ επέλεξε ένα διάφανο ολόσωμο κορμάκι, που αναδεικνύει ιδιαίτερα τις πλούσιες καμπύλες, για τις οποίες φημίζεται.

stacy1
stacy2

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα. Ντυμένη με ένα άσπρο, αποκαλυπτικό κορμάκι θύμιζε περισσότερο αγγελάκι της Victoria's Secret, παρά καλεσμένη σε Χάλοουιν πάρτι.

Κλείσιμο
ambrossio1
ambrossio2

Η Κένταλ Τζένερ μάλλον σκόπευε να ντυθεί «Νεκρή Νύφη» (χαρακτήρας του Τιμ Μπάρτον) για το Χάλουιν, αλλά η ιδέα της κάπως μπερδεύτηκε στην πορεία. Τελικά, φόρεσε όλα τα αξεσουάρ της νύφης εκτός από το... νυφικό!

kendall1
kendall2

Η Sawtiee διάλεξε το κοστούμι της αγαπημένης της ηρωίδας για το Halloween και το αποτέλεσμα την δικαίωσε. Η γνωστή ράπερ ντύθηκε Cat Woman αλά... Χάλι Μπέρι και μάλιστα, παρουσίασε την μεταμφίεσή της με ένα ευφυέστατο βίντεο στο Instagram μαζί με την ηθοποιό!


Η Νορμάνι έδειξε την δική της εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το «κορίτσι του Νέμο». Με ένα πορτοκαλί φωσφοριζέ και ιδιαίτερα μίνι φόρεμα εμφανίστηκε στο πάρτι και το μόνο σίγουρο είναι πως δεν «τρόμαξε» κανείς.

normani
normani2




Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπάιντεν θα προειδοποιήσει τον Ερντογάν να μην προκαλεί «κρίσεις» - Ξεκίνησε η συνάντησή τους

«Self test και στους εμβολιασμένους» ζητά ο Σαρηγιάννης - Προβλέπει 5.000 κρούσματα στα μέσα Νοέμβρη

Δυσφορία για τις καντρίλιες για την εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ έως τις 5 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης