Για τα ριάλιτι, τους εμβολιασμένους ηθοποιούς και όσους δηλώνουν αντίθετοι με το εμβόλιο μίλησε η Βάσια Παναγοπούλου.
Με αφορμή τονΓιάννη Αϊβάζη, ο οποίος και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, η ηθοποιός και επιχειρηματίας αναφέρθηκε στους υπόλοιπους επαγγελματίες του χώρου και στην στάση που κρατούν απέναντι στην πανδημία.
«Υπάρχουν ηθοποιοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Με ηθοποιό, ο οποίος δεν ήθελε να εμβολιαστεί, ήμουν υποχρεωμένη να μη συνεχίσω την συνεργασία μας. Νιώθω υπεύθυνη και για το κοινό, αλλά κυρίως πρέπει να διασφαλίσω την εργασία όλων των υπόλοιπων του θιάσου. Αν ένας αρρωστήσει, σημαίνει ότι τελειώσαμε, κλείσαμε», δήλωσε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αϊβάζη: «Στον Γιάννη έστειλα ένα μήνυμα, αλλά μίλησα με τη Μαρία Κορινθίου. Φυσικά και είναι στεναχωρημένη η Μαρία και έχουν εκπλαγεί και οι δύο. Προφανώς, δεν το περίμεναν».
Τέλος, για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και την αντιμετώπισή τους από το κοινό, δήλωσε: «Ήμουν σίγουρη ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαριόταν, για να μην πω θα σιχαινόταν, να βλέπει όλο αυτό το σκουπιδαριό που κατά την άποψή μου είναι τα ριάλιτι».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.