«Kitchen Lab»: Παραδοσιακές συνταγές με διεθνείς και γκουρμέ πινελιές από τον Άκη Πετρετζίκη

«Kitchen Lab»: Παραδοσιακές συνταγές με διεθνείς και γκουρμέ πινελιές από τον Άκη Πετρετζίκη

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Kitchen_Lab_-_30_10_2021Akis
Συνταγές ιδιαίτερες και ξεχωριστές με θρεπτικά προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, στις 16:40, συνταγές που όσο κι αν νομίζατε ότι είναι δύσκολες, με την καθοδήγηση του Άκη γίνονται εύκολες.

Σαλάτα με γλυκοπατάτα, ρεβίθια και σάλτσα από φιστικοβούτυρο, μια σαλάτα που συνδυάζει άριστα όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε, μια σαλάτα που στέκεται και ως κυρίως γεύμα αλλά και ως πρώτο με απόλυτη επιτυχία, ανοίγει το μενού του Σαββάτου. Σπιτικά τορτελίνια με 4 τυριά, ένα λαχταριστό φαγητό είναι το κυρίως γεύμα που ακολουθεί, το οποίο σερβίρει με φασκόμηλο και πιπέρι. Για επιδόρπιο έρχονται μαλακά μουστοκούλουρα, θρεπτικά και νόστιμα και αν ακολουθήσετε τη συνταγή του Άκη είναι σίγουρο πως θα την κρατήσετε στην λίστα σας και θα την φτιάχνετε για την οικογένεια σας και για την παρέα σας.

Kitchen_Lab_-_30_10_2021__2_
KItchen_Lab_-_30_10_2021__4_
Kitchen_Lab_-_30_10_2021
Kitchen_Lab_-_31_10_2021__2_

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο Kitchen Lab, με παραδοσιακές κατά βάσιν συνταγές, με όμως πιο διεθνείς και γκουρμέ πινελιές και μας δείχνει εύκολους τρόπους να τις παρασκευάσουμε.

Ξεκινάει με γρήγορα ψωμάκια ατμού, γνωστά ως nikuman, μια ιαπωνική συνταγή που είναι πολύ ντελικάτη και ξεχωρίζει σε ένα τραπέζι, ειδικά αν είναι σπιτικά φτιαγμένη. Ένα φαγητό – σφραγίδα επιτυχίας, μια καραμελωμένη πανσέτα με σιρόπι σφενδάμου, έρχεται ως κυρίως γεύμα, με εντυπωσιακή εμφάνιση του πιάτου και με φανταστική γεύση. Με ένα all time classic γλυκό, υγιεινό και θρεπτικό, ιδανικό για σνακ των παιδιών, ένα ρυζόγαλο, το οποίο συνοδεύει με φρούτα απογειώνοντας απόλαυση και θρεπτική αξία, ολοκληρώνεται το μενού της Κυριακής. Καταναλώνεται κρύο από το ψυγείο με κανέλα ή ζεστό με φρέσκα μούρα, φυσαλίδες, ξύσμα πορτοκαλιού, μέλι και δυόσμο.

Kitchen_Lab_-_31_10_2021__4_
Kitchen_Lab_-_31_10_2021
Kitchen_Lab_-_31_10_2021Akis



Ειδήσεις σήμερα

Η φρικιαστική ιστορία της Yara Gambirasio: Η υπόθεση που σόκαρε την Ιταλία

Πύρρος Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Εφορία: Οι 6+1 δόσεις που πρέπει να πληρωθούν σήμερα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης