Το Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη επιστρέφει στον αέρα του Alpha

Το Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη επιστρέφει στον αέρα του Alpha

Πρεμιέρα, αύριο, Σάββατο 02 Οκτωβρίου στις 16:40 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Kitchen_Lab_-_Ακης_Πετρετζικης
Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το «Kitchen Lab», το… εργαστήρι μαγειρικής του, κι επιστρέφει στην πιο αγαπημένη μαγειρική εκπομπή της τηλεόρασης. Δημιουργικός, πανέτοιμος κι ευδιάθετος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις πιο λαχταριστές κι ευφάνταστες συνταγές, μαγειρεύει τα πιο νόστιμα και απολαυστικά φαγητά, προτείνει τα πιο ξεχωριστά πιάτα. Στο ανανεωμένο «Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40 στον Alpha, οι γεύσεις συναγωνίζονται η μία την άλλη, η πρωτoτυπία τη δεξιοτεχνία και την έμπνευση, με τον Άκη να δημιουργεί τα πιο απίθανα και ζηλευτά γεύματα.

Kitchen_Lab_-_02_10_2021__6_


Από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16.40, ο Άκης μας προσκαλεί να «ταξιδέψουμε» μαζί του σε έναν από τους πιο δημιουργικούς προορισμούς του κόσμου, στην κουζίνα, κι υπόσχεται να μας αποκαλύψει όλα του τα μυστικά!

Το μενού του πρώτου επεισοδίου, του Σαββάτου, είναι ιδιαίτερο, πικάντικο και funky, αφού μιλάμε για τραγανά ρολάκια με μανιτάρια, ένα ορεκτικό νόστιμο και λαχταριστό. Μια συνταγή με εύστοχους συνδυασμούς υλικών και με ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Για κυρίως γεύμα, ο Άκης προτείνει κάτι λίγο πιο spicy και φτιάχνει μια γαριδομακαρονάδα που ναι μεν είναι πικάντικη, αλλά ταιριάζει πολύ με τη σάλτσα και τα ζυμαρικά. Για επιδόρπιο, ο αγαπημένος μας σεφ προτείνει σαρλότ, ένα πολύ αριστοκρατικό και ντελικάτο γλυκό με σαβαγιάρ, λευκή γέμιση και σιρόπι που θα κοσμήσει το τραπέζι σας με τον πιο κλασάτο και νόστιμο τρόπο.

Kitchen_Lab_-_02_10_2021__4_
Kitchen_Lab_-_02_10_2021__10_
Κλείσιμο


Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πρώτο Κυριακάτικο επεισόδιο της νέας σεζόν, με ευφάνταστες και λαχταριστές συνταγές. Για αυτό, ετοιμάζει ένα mainstream gourmet μενού, ξεκινώντας με μελιτζάνα γεμιστή με καπνιστό τόνο. Για κυρίως γεύμα προτείνει κυριακάτικο ψητό κοτόπουλο με πουτίγκες, μια κλασική αξία που μπορεί να σταθεί είτε σε οποιοδήποτε τραπέζι. Για επίλογο, ο Άκης ετοιμάζει κρεπ σουζέτ, ένα γλυκό που αποτελεί εθνικό θησαυρό στην Γαλλία, αφού πρόκειται για τις γαλλικές κρέπες, που είναι σαν τηγανίτες και γίνονται η βάση για οποιαδήποτε γλυκιά ανάμιξη.

Kitchen_Lab_-_03_10_2021__4_


«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, οι φόβοι της Ιωάννας για το αύριο και η απάθεια της κατηγορούμενης

Αφορολόγητες γονικές παροχές από σήμερα: Τα SOS για όσους ξεκινούν μεταβιβάσεις ακινήτων - χρημάτων

Εμβόλιο της γρίπης: Ξεκινάει σήμερα η συνταγογράφηση - Ποιοι πρέπει να το κάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης