«Λύγισε» στον αέρα η Μαρία Κανελλοπούλου: «Ο θάνατος της Νατάσας Μανίσαλη ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα»

«Λύγισε» στον αέρα η Μαρία Κανελλοπούλου: «Ο θάνατος της Νατάσας Μανίσαλη ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα»

Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια, που δεν έκανε, τον θάνατο που την πόνεσε, καθώς και το ελληνικό #metoo

μαρια
Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κανελλοπούλου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα της, τους αγαπημένους της ρόλους, αλλά και τον θάνατο που της στοίχισε.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στις σειρές - σταθμούς στην ζωή της. Σε αυτές ανήκουν οι επιτυχίες «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» και «Εμείς και Εμείς».

Την στιγμή εκείνη αναφέρθηκε φυσικά, στη Νατάσα Μανίσαλη, η οποία πρωταγωνιστούσε κι εκείνη στην σειρά και δεν βρίσκεται πια εν ζωή.

«Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν για μένα σχέση ζωής. Τι να πρωτοθυμηθώ για τη Νατάσα; Το χιούμορ της; Την ζωντάνια της; Που νόμιζε ότι θα είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι. Ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ούτε μια μέρα, που να μην τη θυμηθώ. Ήταν ο ορισμός της απώλειας για μένα, όπως οι γονείς μου που τους έχω χάσει. Δεν το πιστεύω καμιά φορά, ούτε θέλω να το σκέφτομαι. Από όταν “έφυγε”, δεν έχω δει καμία επανάληψη του “Εμείς κι εμείς”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf98rcd2fjk9-st)


Για την οικογένεια, που δεν κατάφερε να φτιάξει, εξήγησε πως δεν ήταν απόφασή της. Συγκεκριμένα, είπε: «Ποτέ δεν θα θυσίαζα μια σχέση αγάπης για την καριέρα. Ποτέ δεν είπα συνειδητά ότι είμαι κατά του γάμου. Όλα έτυχαν. Όμως, έχω ανίψια που είναι παιδιά μου. Τα παιδιά της ανιψιάς μου είναι εγγόνια μου».

Τέλος, για το ελληνικό #metoo και τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάματος είπε: «Δεν θα πω ότι έπεσα από τα σύννεφα. Έπεσα από τα σύννεφα από το μέγεθος. Αυτά τα περιστατικά πρέπει να μας κάνουν εμάς τις γυναίκες πιο αυστηρές και παρούσες. Ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα φερθεί ανάλογα. Έχουμε ευθύνες για τον χαρακτήρα μας. Νομίζω ότι όλο αυτό θα μας κάνει να δούμε τον εαυτό μας με κριτικό μάτι και θα πριονίσει τις δυνατότητες που δίνει η εξουσία σε μερικούς ανθρώπους».




Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης