Έφυγε από τη ζωή η Νατάσα Μανίσαλη

Έφυγε από τη ζωή η Νατάσα Μανίσαλη

Έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα, σε ηλικία 55 ετών - Οι μεγάλες της τηλεοπτικές επιτυχίες «Εμείς και Εμείς» και «Μικρομεσαίοι», η απώλεια του πατέρα της και η επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί



Έφυγε από τη ζωή η Νατάσα Μανίσαλη
Έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη, στις 4 τα ξημερώματα, σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένη τον Αύγουστο του 1961, αγάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό.  Συμμετείχε συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις, όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» (1997) του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παθανασίου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.

γάπησε από μικρή το θέατρο και σπούδασε στο Εθνικό, όπου συμμετείχε σε σπουδαίες παραστάσεις από μικρή στην ταράτσα του θεάτρου Λαμπέτη. Η Νατάσα Μανίσαλη συμμετείχε σε μεγάλες θεατρικές επιτυχίες όπως το «Βίρα τις Άγκυρες» του Μιχάλη Ρέππα....

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/efige-apo-ti-zoi-i-gnosti-ithopios-natasa-manisali-se-ilikia-55-eton/
Κλείσιμο
Η ηθοποιός, έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Eμείς κι εμείς». Η σειρά προβλήθηκε από το 1994 μέχρι το 1998 και χάρισε το γέλιο με τις περιπέτειες μίας παρέας που ζούσε στο Μετς. Η ηθοποιός ενσάρκωνε την «καπάτσα» της παρέας, τη Νατάσα Σαριτζόγλου, που εργαζόταν  στις δημόσιες σχέσεις μιας δισκογραφικής εταιρίας.

Συμμετείχε επίσης και σε μία άλλη επιτυχία, στους «Μικρομεσαίους», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, «Μπέτυς Πετρίδου». Η σειρά έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Διλιανίδη και προβλήθηκε από το 1992- 1993 στο Mega.

Η Νατάσα Μανίσαλη είχε εμφανιστεί επίσης, στην σειρά «Νταντά», «Εκείνες και εγώ». Στον κινηματογράφο εμφανίστηκε  στην ταινία «Peppermint» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα, και στην ταινία «Βασίλισσα Μαϊμού».

Το 2011, είχε παίξει στην παράσταση των Ρήγα- Αποστόλου «Οι γυναίκες με τα μαύρα» (τον 2ο χρόνο).

Απόσπασμα από την παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες»



Η απώλεια του πατέρα της και ο φόβος της μην «χτυπηθεί» από την επάρατο νόσο

Συγκλονίζουν τα λόγια της ηθοποιού, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011, στο περιοδικό People, όπου είχε μιλήσει για τον θάνατο του πατέρα της. Τότε είχε τονίσει: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί, έκλαιγα ...ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως φοβήθηκε πολύ μήπως “χτυπηθεί'' και η ίδια από τον καρκίνο. «Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι», ήταν τα λόγια της.

Το παιδί που δεν απέκτησε

«Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να "ρίξουμε" ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος», είχε δηλώσει η ίδια για το γεγονός ότι δεν απέκτησαν μαζί με τον σύζυγό της ένα παιδί.





Η Νατάσα Μανίσαλη στους «Μικρομεσαίους»


«Εμείς και εμείς»: Η Νατάσα στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης