Μπράντον Λι: Μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, η πρώην σύντροφός του αναφέρεται για πρώτη φορά στον τραγικό χαμό του

Μπράντον Λι: Μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, η πρώην σύντροφός του αναφέρεται για πρώτη φορά στον τραγικό χαμό του

Επί 28 συναπτά έτη, η Ελίζα Χάτον απέφευγε να μιλήσει για το συμβάν που της στέρησε τον αγαπημένο της, λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους - Ο Μπράντον Λι έχασε τη ζωή του από αληθινή σφαίρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κοράκι»

hutton_lee
Το τραγικό ατύχημα που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο σετ γυρισμάτων της ταινίας Rust, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, με το κοινό να εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό της κινηματογραφίστριας, Χαλίνα Χάτσινς.



Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελίζα Χάτον, η πρώην σύντροφος του γιου του Μπρους Λι, Μπράντον, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από 28 χρόνια, λίγες ημέρες πριν παντρευτεί την αγαπημένη του.

Αν και μέχρι στιγμής η 57χρονη δεν είχε αναφερθεί ποτέ στον χαμό του ηθοποιού, αυτή την φορά έσπασε την σιωπή της, καθώς ο τραγικός θάνατος της γυναίκας στο σετ, την άγγιξε.

Ο Μπράντον Λι έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Κοράκι». Το όπλο, με το οποίο θα τον πυροβολούσε «ψεύτικα» ο Τζεφ Ιμάντα δεν είχε καθαριστεί σωστά, με αποτέλεσμα όταν πυροδοτήθηκε το άσφαιρο, να σπρωχτεί η σφαίρα που είχε κολλήσει στο όπλο. Το βλήμα εκτοξεύτηκε σχεδόν με την ταχύτητα μιας κανονικής σφαίρας και τελικά, βρήκε τον Μπράντον Λι στην κοιλιακή χώρα. Λίγες ώρες μετά, ανακοινώθηκε ο θάνατός του, καθώς κάθε προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν απέτυχε.

Κλείσιμο


«Πριν από 28 χρόνια είχα συγκλονιστεί από το σοκ και το πένθος της απώλειας της αγάπης της ζωής μου, του Μπράντον Λι κι ήταν τόσο παράλογο αυτό. Η καρδιά μου πονάει τόσο πολύ για την Χαλίνα Χάτσινς, τον σύζυγό της και τον γιο της και όσους άφησε πίσω της σε αυτή την αναπόφευκτη τραγωδία», δήλωσε στο People.

Επίσης, ζήτησε δημόσια «από αυτούς που είναι σε θέση να κάνουν αλλαγές να σκεφτούν εναλλακτικές αντί για τα αληθινά όπλα στα γυρίσματα».

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Μπράντον Λι, την ημέρα των αρραβώνων τους το 1992 στην Βενετία. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα όπλο στα γυρίσματα» . 




Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης