Αθηνά Οικονομάκου: «Πάθαινα κρίσεις άγχους φοβερές, ζήτησα βοήθεια»

Αθηνά Οικονομάκου: «Πάθαινα κρίσεις άγχους φοβερές, ζήτησα βοήθεια»

Η διάσημος ηθοποιός μιλά για την επαγγελματική της πορεία, την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

ayhina
Η Αθηνά Οικονομάκου συναντήθηκε μετά από καιρό με την Ελένη Μενεγάκη και έκαναν μία κουβέντα εφ' όλης της ύλης.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν, κάποια στιγμή, είχε πιεστεί πολύ ψυχικά, είχε χάσει το χαμόγελό της και έτσι απευθύνθηκε σε ειδικό και έκανε ψυχοθεραπεία, πράγμα που την βοήθησε πάρα πολύ.

«Είχα πολλά ψυχολογικά θέματα, τα οποία με πήγαιναν πίσω και με έκαναν να μην είμαι ευτυχισμένη, να μην είμαι ικανοποιημένη με τίποτα. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι το χρειάζομαι και ότι το έχω ανάγκη. Ούτε είχα ασχοληθεί να ψάξω να βρω ποιον κι εάν. Εγώ πιέστηκα πάρα πολύ με τη δουλειά, έπαθα μία τύπου υπερκόπωση, άρχισα να παθαίνω κρίσεις άγχους τρομερές, που έφτασα σε σημείο να μην αναγνωρίζω τον εαυτό μου και να λέω "Τι μου συμβαίνει; Είμαι τόσο δυνατή, τι παθαίνω; Τρελαίνομαι;".

Έφτασα σε ένα σημείο που είπα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Υπήρχε ένας φίλος μου που ήξερα ότι κάνει ψυχοθεραπεία, που ήταν πολύ ικανοποιημένος. Μόλις του είπα, με παρότρυνε να πάω. Έτσι ξεκίνησα και πέτυχα έναν άνθρωπο που δεν θα τον άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Πέρα από τον άντρα μου και τα παιδιά μου δεν θα τον άλλαζα για τον οποιονδήποτε στον κόσμο. Τόσο πολύ νιώθω ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και πιο ωραίο δώρο από αυτό για να κάνεις στον εαυτό σου. Αρκεί να πετύχεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Είναι πολύ δύσκολο κομμάτι να ανοίξεις την ψυχή σου και πώς θα τη διαχειριστεί ο άλλος. Παίζει με την ψυχή σου. Πρέπει να ξέρει πώς θα παίξει, αλλιώς μπορεί να σε καταστρέψει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

video placeholder


Ερωτηθείσα αν της λείπει η τηλεόραση, η όμορφη influencer και επιχειρηματίας υποστήριξε πως επειδή συμμετείχε χρόνια σε καθημερινή σειρά με πολύωρα γυρίσματα και επειδή γέννησε στην αρχή του καλοκαιριού, δεν έχει προλάβει να της λείψει η τηλεόραση.

Ωστόσο, για τις υπόλοιπες επαγγελματικές της δραστηριότητες ανέφερε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια αγαπά περισσότερο. Όπως εξήγησε, τόσο τα κοσμήματα όσο και τα ρούχα της δίνουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς της.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα κεντρικά και νότια - Δείτε τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

2.400 άνθρωποι στα νοσοκομεία με κορωνοϊό - Τι προβλέπει το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Β. Ελλάδα

Με αγορεύσεις συνηγόρων συνεχίζεται η δίκη για το βιτριόλι - Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης