GNTM 4: Οι τούμπες στον μύλο, η επανεμφάνιση του Ηρακλή και τα… άπλυτα πιάτα – Δείτε βίντεο

GNTM 4: Οι τούμπες στον μύλο, η επανεμφάνιση του Ηρακλή και τα… άπλυτα πιάτα – Δείτε βίντεο

Η ένταση για τη λάντζα, το μάθημα πόζας, το «άγγιγμα» στην Άννα, το disadvantage του Ντίνου και η… δοκιμασία ισορροπίας που έφερε ανισορροπία

pjimage__21_
Με εντάσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4. Μετά την αποχώρηση του Θοδωρή Τσαρούχα, στο σπίτι επικρατούσε ένας συναισθηματικός αναβρασμός και δεν ήθελε πολύ για να ξεσπάσει… πόλεμος.

Αφορμή για τη νέα σύγκρουση στο ριάλιτι μόδας του Star ήταν μια λάντζα με άπλυτα πιάτα, που χώρισε τα μοντέλα σε δύο «στρατόπεδα».



Στη συνέχεια είχε μάθημα οδηγό επιβίωσης για τα μοντέλα,  με την  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Γιώργο Καράβα να διδάσκουν στα 14 μοντέλα την διαφορά φωτογράφισης καταλόγου με την αντίστοιχη μιας καμπάνιας και ποιες είναι οι σωστές και οι λάθος πόζες.

Κλείσιμο


Την ένσταση στο επεισόδιο της Δευτέρας διαδέχθηκε η… αναστάτωση. Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ που κέρδισε στο GNTM 3 έκανε την επανεμφάνισή του και συναντήθηκε με τους φετινούς διεκδικητές του τίτλου, για να τους δώσει έμπνευση για τη συνέχεια.



Ωστόσο ένα άγγιγμά του ambassador ενός από τα μεγαλύτερα athletic brands στον κόσμο, της Adidas, στον ώμο της Άννας ήταν αρκετό για να την ᾷναστατώσει». «Σε κάποια φάση, με κοίταξε πάνω από ένα δευτερόλεπτο και εκεί τα έπαθα όλα! Είναι το πρώτο αγόρι που βλέπω και είναι κούκλος. Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου, γιατί γνώρισα τον Ηρακλή και με ακούμπησε εδώ πέρα», δήλωσε χαρακτηριστικά το υποψήφιο μοντέλο.



Για νέα δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 4, τα νεαρά μοντέλα θα πρέπει να βρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας, και να δώσουν το καλύτερο «κλικ» στον Πάνο Γεωργίου. Στο προηγούμενο επεισόδιο την καλύτερη φωτογραφία είχε ο Ντίνος κι έτσι, έχει τη δυνατότητα να δώσει το disadvantage σε δύο συμπαίκτες του, ενώ επωφελείται από το advantage του να ποζάρει τελευταίος και να πάρει ιδέες από τις πόζες που θα δει. Ο Ντίνος επέλέξε να δώσει τον μισό χρόνο από τα υπόλοιπα μοντέλα στις Ειρήνη και Κυβέλη.



Στο απλό φαινομενικά concept, τα μοντέλα έπρεπε να βρουν την ιδανική ισορροπία μεταξύ δυναμισμού, παιδικής ανεμελιάς και ευρηματικότητας, για να έχουν το απαραίτητο «κλικ». Η σειρά του Γιάννη ήρθε και δοκίμασε αρκετές διαφορετικές λήψεις για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλυου τού ζήτησε να κάνει μία εντυπωσιακή για το τελείωμα, μόνο που ο Γιάννης υπερεκτίμησε τις δυνάμεις του κι έπεσε από τον γύρο με την πλάτη.

Η Ισμήνη σοκαρίστηκε κι ο Γιώργος Καράβας έτρεξε αμέσως να δει, αν είναι καλά. Ο νεαρός παίκτης τούς ανέφερε ότι δεν έχει χτυπήσει αλλά τρόμαξε από το απότομο πέσιμο που είχε.



Φυσικά ο Γιάννης δεν ήταν ο μόνος που έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια του… γυρίσματος.







Ειδήσεις σήμερα:

Γάμος στα ερείπια του Αγίου Νικολάου παρά τη μετασεισμική ακολουθία στο Αρκαλοχώρι

Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»

Πέραμα - Κέντρο ΕΛ.ΑΣ. προς αστυνομικούς της ΔΙΑΣ: Σταματήστε την καταδίωξη - Έχω εντολή από ανώτατο αξιωματικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης