Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει, μου έχει κοστίσει»

Μέμος Μπεγνής: «Λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει, μου έχει κοστίσει»

Η απόφασή του να γίνει vegan και το μεγάλο «όχι» στον πατέρα του 

begnis
Μία συνέντευξη για όλους και για όλα παραχώρησε ο Μέμος Μπεγνής, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στον χαρακτήρα του, την απόφασή του να γίνει vegan και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και παραδέχτηκε πως ήταν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί. «Ακόμα και τώρα είμαι αντιδραστικός. Στην ζωή μας βέβαια, κάνουμε συμβιβασμούς, δεν μπορούμε να μην κάνουμε. Ίσως, επειδή έκανα πάντα το δικό μου, αυτό που μου αρέσει, το θεωρώ πολύ υγιές αυτό, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους. Ζουν ζωές που τους έχουν φορέσει, επειδή πρέπει να τις ζησουν και κάποιος τους το έχει πει. Εγώ δεν το έκανα ποτέ αυτό, έκανα πάντα το δικό μου. Από την μία είναι πολύ υγιές, από την άλλη όμως, κοστίζει. Και στην δουλειά ακόμα, μου έχει κοστίσει, γιατί πολλές φορές λέω τα πράγματα με το όνομά τους και αυτό δεν αρέσει», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf5whbak0ttl-st)

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο «όχι» που χρειάστηκε να πει κάποτε στον πατέρα του: «Είπα κάποτε ένα μεγάλο "όχι" στον μπαμπά μου για να ανοίξω ένα ωδείο στην Σαλαμίνα και να διδάσκω πιάνο. Δεν ήταν το όνειρό μου. Ναι μεν, σπούδασα μουσική, αλλά μετά με κέρδισε το θέατρο και μετά το μιούζικαλ».

Κλείσιμο
Για την απόφασή του να γίνει vegan ανέφερε: «Δεν είμαι δικτάτορας, δεν θα πω σε κανέναν να μην τρώει κρέας. Πηγαίνουμε σε εστιατόρια και κάποιος παραγγέλνει φιλέτο και τρώει μπροστά μου. Δεν μου αρέσει η θέα, αλλά δεν θα αναγκάσω κανέναν να το κάνει, αν αυτός από μόνος του δεν το καταλάβει».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης