Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, επειδή κάποιος με πρόσβαλε»

Φωτεινή Μπαξεβάνη: «Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, επειδή κάποιος με πρόσβαλε»

Η ηθοποιός απαντά αν θα γίνει remake της σειράς «Εγκλήματα»

baksevani
«Η σειρά “Ζακέτα να Πάρεις” είναι πολύ αγαπημένη σειρά και αυτό το καταλαβαίνω από τον κόσμο. Στην περιοδεία που κάναμε, όλοι με πείραζαν και μου έλεγαν "ζακέτα να πάρεις"», τόνισε η Φωτεινή Μπαξεβάνη και πρόσθεσε:

«"Τα Εγκλήματα" ήταν και εξακολουθεί να είναι μία επιτυχημένη σειρά. Με ακολουθεί ο ρόλος, μου μιλάνε παιδιά που δεν είχαν γεννηθεί καν όταν γυριζόταν η σειρά. Το να μου μιλάει ο κόσμος, μόνο χαρά μου δίνει. Είχε ακουστεί πριν από αρκετά χρόνια για remake, αλλά δεν νομίζω, γιατί στο τέλος είχαμε πεθάνει όλοι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf452py1g7sh-st)

Παράλληλα, παραχωρώντας σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», υποστήριξε: «Δεν έχω φύγει ποτέ από δουλειά, επειδή κάποιος με πρόσβαλε. Μια, δυο φορές ίσως, αλλά για τελείως πρακτικούς λόγους».

Για την απόφαση των καναλιών να μην προβάλλονται σε επανάληψη σειρές που συμμετέχουν ηθοποιοί που βρίσκονται τώρα στη φυλακή, σχολίασε: «Είναι τόσοι άνθρωποι που εργάζονται για μία σειρά και είναι και πολλές που έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Είναι λίγο άδικο για όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουν στη σειρά. Φυσικά και δεν εγκρίνω αξιόποινες πράξεις, δεν ξέρω ακριβώς τι είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Αλλά ο Πέτρος Φιλιππίδης θα δικαστεί, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Τέλος, η καλλιτέχνης ισχυρίστηκε: «Δεν νομίζω ότι κανείς μας είναι άξιος να κρίνει έναν άλλο άνθρωπο, αφού υπάρχει αυτή η διαδικασία. Άλλο η δουλειά και άλλο η ζωή, δεν το συζητώ. Υπάρχουν συγκεκριμένα όρια και κανόνες και στη ζωή και στη δουλειά».


Ειδήσεις σήμερα:

H νέα παραλλαγή «Δέλτα Plus» δεν θα μεταβάλει την εικόνα της επιδημίας, εκτιμά Βρετανός ειδικός

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

ΗΠΑ: Μοντέλο του Instagram μαχαίρωσε τον φίλο της - Περιοριστικά μέτρα από το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης