Μίνα Ορφανού: «Κράτησα τα καλά από τον Φιλιππίδη, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»

Μίνα Ορφανού: «Κράτησα τα καλά από τον Φιλιππίδη, μου έστειλαν αισχρά μηνύματα»

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τις καταγγελίες παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος

mina-orfanou-ndp
Η Μίνα Ορφανού βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στο «OPEN Weekend» και ξεκαθάρισε τη θέση της για τον προφυλακιστέο Πέτρο Φιλιππίδη.

«Περάστηκε αλλιώς. Δεν υπερασπίστηκα τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είμαι νόμος και δεν έχει γίνει ακόμα κάποια δίκη, οπότε κανείς δεν μπορεί να έχει μία γενική άποψη εξ΄ολοκλήρου. Αλλά το ότι σε εμένα φέρθηκε πολύ καλά, κρατώ αυτό το κομμάτι», τόνισε.

Έπειτα, εξήγησε: «Από εκεί και πέρα, για ό,τι έγινε θα έχει να κάνει ο νόμος. Από εκεί ξεκίνησε όλος ο πόλεμος ότι υπερασπίστηκα τον Πέτρο. Δεν υπερασπίζομαι ποτέ το έγκλημα, πόσο μάλλον όταν δεν έχει βγει ακόμα το 100% στην επιφάνεια. Κράτησα τα καλά στοιχεία από έναν άνθρωπο. Αυτή είναι η άποψή μου και την υποστηρίζω. Μου έστειλαν πολύ αισχρά μηνύματα παντού και δεν θα έπρεπε. Δεν υπήρχε λόγος. Δεν έβλαψα κάποιον κι ούτε υπερασπίστηκα κάποιον που είδαμε να κάνει έγκλημα. Τον οποιδήποτε. Πάντα είμαι με το θύμα κι όταν βγαίνει κι η αλήθεια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Δείτε τις δηλώσεις της Μίνας Ορφανού: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf1lini371ah-st)


«Δεν είχα ακούσει ποτέ τέτοιες ιστορίες. Δεν χρειάζεται να ακούσεις. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κάτι χωρίς αντάλλαγμα τόσο εύκολα, ειδικά όταν θέλεις και δόξα. Γιατί όχι; Όλοι θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα», ισχυρίστηκε.

Ερωτηθείσα από την Ελένη Τσολάκη για το τι είδους πράγματα, απάντησε: «Το οτιδήποτε. Να ξέρεις ότι ο άλλος είναι παλιάνθρωπος, να είσαι κολλητός του και να κάθεσαι εκεί για να παίρνεις ρόλους».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Ενέργειας: Όφελος 4,5 δισ. ευρώ από τις ηλεκτρικές νησιωτικές διασυνδέσεις

Σόιμπλε: Για πρώτη φορά μετά από μισό αιώνα θα είναι... απλός βουλευτής

Επάνοδος στην κανονικότητα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης