Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με εξουσία να συμπεριφέρεται άδικα στον άλλον»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με εξουσία να συμπεριφέρεται άδικα στον άλλον»

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο του στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα»

hatzipanagiotis
Με μεγάλο ενθουσιασμό μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, για το ρόλο του στους «Συμπέθερους απ' τα Τίρανα», που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00, στο MEGA. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στα μηνύματα που παίρνει από τους τηλεθεατές σχετικά με τη σειρά και πόσο περιμένουν να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά, κάτι που όλοι το έχουμε ανάγκη.

«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά. Έχω παρελθόν σε αυτό το έργο όπως ξέρετε. Έπαιξα τέσσερις σεζόν το έργο στο θέατρο, μαζί με τη Βίκυ. Δυστυχώς δεν είναι η Βίκυ. Η Ελισάβετ είναι υπέροχη, άλλα η συνήθεια ξέρετε της χαράς της μεγάλης. Είμαι με την Ελισάβετ, τη Μαρία τη Λεκάκη, με το Μιχάλη το Ρέππα και άλλους εξαιρετικούς συναδέλφους», δήλωσε για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του MEGA. 

«Είναι ένα έργο που στο θέατρο ήταν ίσως από τις μεγαλύτερές μας επιτυχίες. Αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και γέλασε με την καρδιά του. Γέμισαν τα θέατρα και στην Αθήνα και όπου αλλού πήγαμε. Ήταν μία περιοδεία που έγινε δύο καλοκαίρια, πράγμα που είναι πολύ σπάνιο να γίνει», ανέφερε για το επιτυχημένο έργο.

«Η ιστορία μεγαλώνει. Προστέθηκαν νέοι ήρωες, που στο έργο απλά αναφερόντουσαν, τώρα γίνονται υπαρκτά πρόσωπα. Ευχαριστώ τον Μιχάλη και τον Θανάση που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτή τη χαρά σε αυτό το σενάριο. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, όπως πάντα», αποκάλυψε για τη σειρά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cezvp1e1bd3l-st)


«Προχθές κάναμε μία ιδιωτική προβολή και από αυτό που είδαμε και διασκεδάσαμε, νομίζω θα διασκεδάσουν και οι τηλεθεατές», είπε ο  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Το αισθάνομαι από τα μηνύματα που παίρνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από ανθρώπους που συναντώ στο δρόμο. Φτάνουν πια τα δράματα», σχολίασε για την ανάγκη του κόσμου να γελάσει.

«Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος αυτός στη δουλειά μας. Από εσένα εξαρτάται πώς θα χειριστείς τα πράγματα και πώς θα πορευτείς σε αυτό το περιβάλλον», τόνισε για τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής.

«Αλίμονο, αν μετά από 40 χρόνια στη δουλειά, δεν αντέχω τους ανθρώπους που είναι ίδιοι και δεν αλλάζουν. Το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα. Τα χρόνια που έρχονται είναι καλό να μας ακουμπάνε και να μας αλλάζουν. Είμαι έτοιμος να αλλάξω, δεν θέλω να έχω παγιωμένες πεποιθήσεις»,  υποστήριξε.  

Σχολιάζοντας τις λάθος επιλογές του, εξήγησε: «Όταν κάνω κάτι, το υποστηρίζω, είμαι εκεί. Όταν μπαίνω σε μία δουλειά, δίνομαι ολόψυχα και παλεύω για το καλύτερο».

«Είναι μία δύσκολη εποχή. Είναι μία εποχή που σκέφτεσαι δημόσια τι θα πεις, γιατί στον ιδιωτικό χώρο αυτό δεν ισχύει», ανέφερε για τις καταγγελίες στο χώρο της τέχνης.

«Πολλοί άνθρωποι στο χώρο μας κράτησαν σωστή στάση. Πολύ σωστά έγινε αυτό που έγινε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με εξουσία να συμπεριφέρεται άδικα στον άλλον. Δεν μπορούμε, όμως, να γίνουμε και δικαστές των πάντων», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Ερωτώμενος γιατί δεν έκανε δική του οικογένεια, απάντησε: «Έχω οικογένεια, πιο οικογένεια από αυτό δεν υπάρχει», σχολιάζοντας τη σχέση του με την Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα.

Ο ίδιος αισθάνεται πλήρης και γεμάτος στη ζωή του. Τώρα το μόνο που επιθυμεί είναι έναν καλό σύζυγο για την Δανάη

Ειδήσεις σήμερα:

Εξωπραγματικές εικόνες από Λα Πάλμα: Σκάβουν για να ξεθάψουν τα σπίτια από «βουνά» στάχτης

Τι θα γίνει με την τηλεκπαίδευση και τα σχολεία που έκλεισαν λόγω κακοκαιρίας

Απολογία Έφης Κακαράντζουλα: Η εμμονή με τον Νώντα, το τηλεφώνημα για το βιτριόλι, η συγνώμη και το «αίσθημα εκδίκησης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης