Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τα βάζει με τους αρνητές του εμβολίου - Το καρφί για τη Μαρία Σολωμού

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τα βάζει με τους αρνητές του εμβολίου - Το καρφί για τη Μαρία Σολωμού

Η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξή ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο»

1_Χ_-Χατζηπαναγιωτης-horizontalΑ
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε ανάρτησή του στο facebook ήταν ιδιαίτερα καυστικός με όσους δηλώνουν δημόσια πως δεν θα το κάνουν. Μάλιστα, η ανάρτησή του αφήνει αιχμές και για τη Μαρία Σολωμού, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι «θα μπει ασπίδα προστασίας για να μην κάνει το παιδί της το εμβόλιο».

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς, “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος».

Δείτε την ανάρτησή του:




Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρός σεισμός 6,4 Ρίχτερ στην Κροατία: Δείτε όλα τα βίντεο

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή για το άνοιγμα των σχολείων - Το απόγευμα οι ανακοινώσεις

Έφοδος των ΕΚΑΜ στον καταυλισμό των Ρομά στα Μέγαρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης