Στέισι Ντας: Η κακοποίηση από τον σύντροφό της την έριξε στα Vicodin και η πίστη της στον Θεό την έσωσε

Στέισι Ντας: Η κακοποίηση από τον σύντροφό της την έριξε στα Vicodin και η πίστη της στον Θεό την έσωσε

«Έπαιρνα 18-20 χάπια την ημέρα. Έχασα τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν από τον πρώην σύντροφό μου», δήλωσε η ηθοποιός

dash
Μπορεί η ζωή της στην σειρά Clueless να ήταν γεμάτη λάμψη, ψώνια και πολυτελείς βίλες στο Μπέβερλι Χιλς, όμως η πραγματικότητα διέφερε για την πρωταγωνίστρια, Στέισι Ντας.

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στον Dr. Oz η ηθοποιός παρουσίασε στο κοινό της τις πραγματικές συνθήκες, που επικρατούν στην ζωή της. Όπως εξήγησε, πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όπου λάμβανε περίπου 18-20 χάπια Vicodin την ημέρα.



Να σημειωθεί ότι το εν λόγω οπιούχο αναλγητικό ήταν η αιτία της «καταστροφής» τόσο του πρωταγωνιστή της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, όσο και της κόρης του θρυλικού Όζι Όσμπορν, Κέλι. Πρόκειται για ένα πολύ «βαρύ» αναλγητικό χάπι, το οποίο απαγορεύεται ρητά σε μεγάλες δόσεις, αφού προκαλεί σίγουρα εθισμό και εμμέσως ψυχικά προβλήματα.

«Έπαιρνα 18-20 χάπια την ημέρα. Έχασα τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν από τον πρώην σύντροφό μου», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.



Όπως εξήγησε στην συνέχεια, την κακοποιούσε συστηματικά. Η ίδια να μην μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και αναγκαστικά ξεκίνησε το Vicodin για να απαλύνει τους πόνους μετά από κάθε τους τσακωμό.

«Με χτυπούσε τόσο δυνατά. Κάποια στιγμή είχα φτάσει να μείνω στο κρεβάτι για δύο εβδομάδες. Δεν μπορούσα να περπατήσω, μου έσπασε τον ώμο και με έδεσε στο κρεβάτι για τρεις ημέρες. Με έκανε να πιστεύω ότι ίσως μου άξιζε», δήλωσε η Στέισι Ντας.

Αυτό που την βοήθησε να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο Vicodin ήταν η ισχυρή της πίστη στον Θεό. Βέβαια, πλέον αναφέρει πως χρειάζεται να παλέψει μέσα της για την πίστη της, καθώς με όσα πέρασε, πολλές φορές ξεχνάει ποιος την βοήθησε. Μετά φυσικά, θυμάται τις ατελείωτες ώρες που περνούσε γονατιστή, κάνοντας την προσευχή της και παρακαλώντας τον Θεό να γεμίσει το κενό που ένιωθε μέσα της. 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης