Θάλεια Ματίκα: «Αποκαλύφθηκαν πράγματα για τον Φιλιππίδη που ξεπερνούν κάθε φαντασία»

Θάλεια Ματίκα: «Αποκαλύφθηκαν πράγματα για τον Φιλιππίδη που ξεπερνούν κάθε φαντασία»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες, που τον βαραίνουν μίλησε η ηθοποιός

matika
Για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάματος μίλησε η Θάλεια Ματίκα.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δική της δυσάρεστη εμπειρία, καθώς είχε δεχτεί ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά από έναν σκηνοθέτη στο παρελθόν. «Έχω βιώσει σαδιστική και βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Δεν χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ. Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου σε εκείνη την δουλειά οπότε βίωνε και εκείνος αντίστοιχα αυτή την συμπεριφορά. Σε μία ομαδική δουλειά αν δυσλειτουργεί η κεφαλή και συμπεριφέρεται ανάρμοστα, το βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι. Δυστυχώς, αυτές οι σαδιστικές συμπεριφορές στα ομαδικά επαγγέλματα που χρειάζεται οι άνθρωποι να συνεργαστούν είναι άκρως προβληματικές», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σχετικά με τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος και την πάντρεψε με τον Τάσο Ιορδανίδη το 2011, η ηθοποιός εξήγησε: «Όταν διαβάζουμε για τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται και υπάρχουν κι εκατό καταγγελίες στο ΣΕΗ, έχω χάσει και τον αριθμό, τι σχόλιο να κάνεις; Επειδή υπάρχει όμως Δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθεί με τον σωστό τρόπο με τη νομική οδό, περιμένουμε όλη την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cez0qrel6ge1-st)
Κλείσιμο


«Μας είχε παντρέψει στο δημαρχείο, είχε έρθει ως μάρτυρας. Όταν τα έμαθα, αρρώστησα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, περίπου εννιά, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Για όλα αυτά, που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τόσο πολύ τον χώρο μας. Αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία», πρόσθεσε η Θάλεια Ματίκα.





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τόξο στη Νορβηγία - Δανός πολίτης ο δράστης: Πέντε άνθρωποι νεκροί - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ο Ρομπ Λόου με ίδια ρούχα, στην ίδια πόζα το 2021 και το 1985

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ο δημόσιος απολογισμός της ζωής του και η σκληρή κριτική στη γενιά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης