The Bachelor: Έμειναν μετεξεταστέες στη γεωγραφία και τη «χημεία» και το Twitter... εξερράγη σαν ηφαίστειο - Δείτε βίντεο

The Bachelor: Έμειναν μετεξεταστέες στη γεωγραφία και τη «χημεία» και το Twitter... εξερράγη σαν ηφαίστειο - Δείτε βίντεο

H Ελλάδα στην Κουάλα Λουμπούρ, η Κύπρος που ακόμα αναζητείται, οι εντάσεις στο «μάθημα» και το ηφαίστειο που μοιάζει με μυρμηγκοφωλιά 

pjimage
Η μάχη για το ποια κοπέλα θα «κλέψει» την καρδιά του Αλέξη Παππά συνεχίζεται στην τηλεόραση του Alpha και όσο περνάει ο καιρός στην βίλα του «Bachelor 2» ο ανταγωνισμός αυξάνεται.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο εργένης μετατράπηκε σε δάσκαλο και θέλησε να τεστάρει τα... κορίτσια του στη «χημεία» των σχέσεων και τη γεωγραφία, όμως όπως διαπίστωσε αρκετές θα έπρεπε να τις αφήσει μετεξεταστέες.

Στο ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς είχε όρεξη να δει την Άννα, την Ιζαμπέλα, την Τζωρτζίνα, τη Σταύη, Νικόλ, τη Φένια, την Αθηνά και την Έλεν και να τις πάει για μάθημα χημείας…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceybwt92skhd-sf)


Οι κοπέλες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και την καθεμία περίμενε από μία μινιατούρα ηφαιστείου με όλους τους συμβολισμούς του για τον έρωτα. Μέσα σε αυτό τα κορίτσια κλήθηκαν να πυροδοτήσουν τη συνταγή της ιδανικής σχέσης, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις χημικές ουσίες, που τους έδωσε ο Bachelor. Μία από τα κορίτσια βέβαια αντί για ηφαίστειο είδε «μυρμηγκοφωλιά» κάνοντας τον Αλέξη να γουρλώσει τα μάτια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceybygv4lvsp-sf)

Απο τη δοκιμασία δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των κοριτσίων με την ομάδα της Σταύης να κερδίζει αυτή της Ιζαμπέλας, ενώ στο τέλος οι υποψήφιες «νύφες» ενεργοποίησαν το... ηφαίστειο της αγάπης.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceybzgebxzfl-sf)


Οι δοκιμασίες του Bachelor συνεχίστηκαν και μετά τη «χημεία» το... μάθημα είχε και γεωγραφία.

Οι δύο ομάδες θα έπρεπε να βρουν και να τοποθετήσουν στο σωστό σημείο πάνω στον χάρτη κάθε έναν από τους νομούς της χώρας. Μία από τις διαγωνιζόμενες ωστόσο, η Σταύη, έσπευσε να εκφράσει τις ενστάσεις της για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Bachelor αν ο χάρτης στον πίνακα είναι πράγματι εκείνος της Ελλάδας και όχι της Κουάλα Λουμπούρ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyc0ysq67jt-sf)


Η Σταύη δεν ήταν η μόνη «μαθήτρια» με απορίες, καθώς και η Άννα δεν ήξερε προς τα που να προσδιορίσει την θέση της Κύπρου στον χάρτη σε σχέση με αυτήν της Ελλάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyc2z1xrljl-sf)


Είτε στα σοβαρά είτε στην πλάκα τα δύο κορίτσια κατάφεραν να προκαλέσουν αμηχανία αλλά και τα σχόλια των συμπαικτριών τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceyc3me0ch15-sf)


Αυτές οι δυο δοκιμασίες του Αλέξη Παππά έφταναν για να... ενεργοποιήσουν το ηφαίστειο σχολίων στο Twitter.













Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Νέες θεωρίες συνωμοσίας για την παρουσία των αμερικανικών F-15 στην Ελλάδα

Φρίκη στη Ρόδο: 8χρονη νοσηλεύεται μετά από καταγγελία για βιασμό

Τώρα ο Γρηγόρης Πετράκος θα τραγουδά μόνο για εμβολιασμένους και δηλώνει: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης