Η Τζόαν Κόλινς «επιτίθεται» στους Σάσσεξ: «Έχουν αρκετό οξυγόνο στα media, γιατί ασχολούνται μαζί τους;»

Η Τζόαν Κόλινς «επιτίθεται» στους Σάσσεξ: «Έχουν αρκετό οξυγόνο στα media, γιατί ασχολούνται μαζί τους;»

Η 88χρονη ηθοποιός εξέφρασε την δυσαρέσκειά της από το κοινό στα social media, που ασχολείται ακόμα με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ - «Ο Πιρς Μόργκαν είναι πολύ πιο ενδιαφέρον τύπος από αυτούς»

joan_collins
Η Τζόαν Κόλινς παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «αντιπάθεια», που τρέφει για τους Σάσσεξ.

Η Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για το πρώην βασιλικό ζευγάρι και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για τον «χώρο», που τους έχει δοθεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



«Είχαν αρκετό οξυγόνο στα media. Εφόσον αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, γιατί ασχολούνται μαζί τους;», είπε αρχικά η 88χρονη ηθοποιός.

Στην συνέχεια, ανέφερε πως η αντιμετώπιση του Πιρς Μόργκαν -του άσπονδου εχθρού της Μέγκαν Μαρκλ- από το κοινό δεν θα έπρεπε να είναι τόσο κακή. «Ο Πιρς Μόργκαν παραιτήθηκε από την εκπομπή του και σχολιάστηκε τόσο αρνητικά από όλους, ενώ θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο βήμα στα media από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον τύπος από αυτούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δική της στάση απέναντι στα social media και εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν δέχεται να γίνει μέρος της cancel culture. «Δεν θέλω να ασχοληθώ με κανέναν τρόπο με αυτούς τους ηλίθιους. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν τι πιστεύουν, γιατί φοβούνται πως θα τους ακυρώσουν. Ξεθάβουν tweets 15 ετών, που κάποιος μπορεί να είχε κάνει όταν ήταν 14 ετών. Πιστεύω ότι αυτό είναι άρρωστο», τόνισε.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:


Υπόθεση Κατσίφα: Συνέχιση της έρευνας διέταξε το δικαστήριο Αργυροκάστρου

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Δείχνει τα «δόντια» της και στην Αττική - Καλλιάνος στο protothema.gr: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50: Η έμπνευση, οι επικρίσεις και η κληρονομιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης