Rolls Royce των 600.000 ευρώ μεταφέρει VIP στους κακοτράχαλους δρόμους της Μυκόνου

Rolls Royce των 600.000 ευρώ μεταφέρει VIP στους κακοτράχαλους δρόμους της Μυκόνου

Το δικό του «εξοπλιστικό πρόγραμμα» ακολουθεί το ... Ανεξάρτητο Πριγκιπάτο Μυκόνου με παραγγελίες πανάκριβων λιμουζινών, υπερπολυτελών γιοτ ενώ χτίζονται και βίλες που θα πωλούνται “με το κλειδί στο χέρι”

MYKONOS_ROLLS2
Το απόλυτο κλασσικό όχημα των 600.000 ευρώ με τις διθυραμβικές κριτικές για την ακατάπαυστη επιδίωξη της απόλυτης τελειότητας αφίχθη στο κυκλαδίτικο νησί και τέθηκε στην υπηρεσία των VIP τουριστών. Τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στην αποκατάσταση του ισοζυγίου ισχύος στο Αιγαίο, έπειτα από σχεδόν 15 χρόνια αποχής από μεγάλα εξοπλιστικά προγράμματα, προχωρώντας στη λεγόμενη «αγορά του αιώνα» όπως χαρακτηρίζεται η προμήθεια 24 μαχητικών αεροσκαφών Rafale, 3+1 φρεγατών Belharra και 3+1 κορβετών Gowind 2500, από τη γαλλική αμυντική βιομηχανία, στο... Ανεξάρτητο Πριγκιπάτο Μυκόνου, τα «εξοπλιστικά προγράμματα» δεν αφορούν ασφαλώς στην προμήθεια οπλικών συστημάτων (άλλωστε θα τους ήταν άχρηστα στον … πόλεμο της σαμπάνιας) αλλά στην αγορά των κατάλληλων «εργαλείων» που θα ενισχύσουν την κυριαρχία του κυκλαδίτικου νησιού, στον χάρτη των τοπ προορισμών του πλανήτη και θα ικανοποιήσουν μέχρι και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Μπορεί να ακούγεται σουρεαλιστικό, το γεγονός, ότι στον περιφερειακό δρόμο της Μυκόνου και στα γύρω στενά και κακοτράχαλα δρομάκια που οδηγούν στις παραδεισένιες παραλίες, εθεάθη τις τελευταίες μέρες μια μαύρη Rolls Royce Phantom των 600.000 ευρώ, όμως είναι αληθινό.
Το συγκεκριμένο όχημα που εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων πάνω σε ρόδες, αφίχθη στο νησί για τις ανάγκες των μετακινήσεων των VIPπελατών που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν για την χαλάρωση τους το ειδικό σετ σαμπάνιας καθώς αφήνουν το κορμί τους πάνω στις αναπαυτικές custom made δερμάτινες επενδύσεις.

Αντίστοιχες εικόνες είχαν δει οι Μυκονιάτες το καλοκαίρι του 2018 όταν για τις ανάγκες των εγκαινίων του παραθαλάσσιου εμπορικού κέντρου Nammos Village στη παραλία Ψαρού είχε επιστρατευτεί μια Bentley GTC Continental στην οποία επέβαινε το τοπ μόντελ Gigi Hadid

Screenshot_20211005_110302
Screenshot_20211005_110312
Screenshot_20211005_110320
Screenshot_20211005_110329


Κλείσιμο
Σε ενα πάρτυ όπου περίσσευαν η χλιδή, τα λαμπερά ονόματα και τα εντυπωσιακά σόου, η άφιξη ενός σούπερ μοντελ οπως η Gigi Hadid επιβαλλόταν να γίνει με τον πλέον φαντασμαγορικό τρόπο. Η εταιρία που ανέλαβε την διοργάνωση του πάρτι, μαζί με τους ανθρώπους της επιχείρησης Nammos αναζήτησαν, το μέσο που θα μετέφερε το μοντέλο στο χώρο των εγκαινίων με το σκεπτικό ότι αυτό έπρεπε να ήταν ισάξιο με το στήσιμο μιας εκδήλωσης που κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρω, με καλεσμένους προσωπικότητες απο καθε γωνία της γης, όλοι τους με μια συγκεκριμένη ταυτότητα και ρόλο προκειμένου να μεταδώσουν απο στόμα σε στόμα και φυσικά μέσω των social media οτι αυτο που συντελέστηκε πίσω απο την παραλία της Ψαρου ήταν μοναδικό. Όχι μονο για τα εγχώρια αλλά και για τα διεθνή δεδομένα αφού σπάνια βλέπεις συγκεντρωμένα τόσα πολλά και σπουδαία brands σε ενα μικρό χώρο απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας.

Την ιδέα να έρθει στη Μύκονο το για πολλούς «καλύτερο αυτοκίνητο στο κόσμο» είχε ο μεσίτης, Φλώριος Ασιμομύτης. Οι Rolls Royce πρόκειται να εξυπηρετήσουν τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων που θα επιλέξουν για την διαμονή τους μια από τις πολυτελείς βίλες που κατασκευάζει ο κ. Ασιμομύτης μαζί με τους συνεργάτες του, σε στρατηγικά σημεία του νησιού. Πρόκειται για ολοκληρωμένα πρότζεκ «με το κλειδί στο χέρι» όπου μόνη υποχρέωση του πελάτη είναι να κατεβάσει τη βαλίτσα από τη σκάλα του αεροπλάνου μέχρι την έξοδο του ανακαινισμένου αεροδρομίου. Εκεί θα τον περιμένει ο προσωπικός του οδηγός για να τον φέρει στη βίλα κι όπου αλλού θελήσει στη συνέχεια. Οπότε το ερχόμενο καλοκαίρι μην ξαφνιαστείτε αν δείτε μπροστά σας μια Rolls Royce Phantom να προσπαθεί να διασχίσει τον περιφερειακό και τα στενά δρομάκια που οδηγούν στη Παράγκα, στη Ψαρού, στον Πάνορμο και στις άλλες κοσμοπολίτικες παραλίες.

Οι «πράσινες» βίλες των 15 εκατ. ευρώ

Νέες πολυτελείς επαύλεις, φτιαγμένες από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, εναρμονισμένες με το αρχιτεκτονικό περιβάλλον της Μυκόνου και που θα πωλούνται από 5 εκατ. Ευρώ έως 15 εκατ. Ευρώ ή θα νοικιάζονται από 5 χιλιάδες ευρώ έως 10 χιλιάδες ευρώ τη βραδιά, μαζί με παροχή υπηρεσιών, όπως μπάτλερ, σεκιούριτι και μετακινήσεις με πολυτελή οχήματα, πρόκειται να αναγερθούν στη Μύκονο από την “Florios Group”

Μια νέα πρόταση πάνω στην πολυτελή διαμονή προσφέρουν τα διεμερίσματα Green Luxury Villas στη Μύκονο. Το συγκρότημα απαρτίζεται από επτά βίλες που είναι κατά τέτοιο τρόπο δομημένες που προσφέρουν θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Βασικός σκοπός να προβληθούν χώροι που αναδεικνύουν το μεγαλείο της φύσης σε αρμονία με το γαλάζιο της θάλασσας.

The Green luxury villas 
The_Green_luxury_villas__Page_06
The_Green_luxury_villas__Page_09
The_Green_luxury_villas__Page_14
The_Green_luxury_villas__Page_16
The_Green_luxury_villas__Page_18
The_Green_luxury_villas__Page_19
The_Green_luxury_villas__Page_21
The_Green_luxury_villas__Page_22
The_Green_luxury_villas__Page_26
The_Green_luxury_villas__Page_27
The_Green_luxury_villas__Page_30
The_Green_luxury_villas__Page_31
The_Green_luxury_villas__Page_32
The_Green_luxury_villas__Page_33
The_Green_luxury_villas__Page_34


Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού, σε συνδυασμό με τις εξωτερικές αυλές, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τη φύση και συνάμα μια πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι πισίνες, οι χώροι σαλονιού, όπως και οι τραπεζαρίες συνθέτουν το σκηνικό της πολυτελούς διαμονής.

Οι ανέσεις δεν σταματούν εδώ. Στο υπόγειο των διαμερισμάτων θα συναντήσει κανείς σειρά εγκαταστάσεων όπως γυμναστήρια, σάουνα, χαμάμ, σινεμά, αίθουσες καθιστικού.

Κάθε βίλα προσφέρει στον επισκέπτη τη δυνατότητα της ιδιωτικότητας και την αίσθηση της ιδιαιτερότητας που απορρέει από το πάντρεμα υπηρεσιών πρώτης κλάσης και απολαυστικών εμπειριών.

Την παράσταση κλέβει η ταυτότητα και το όνομα της κάθε πολυτελούς κατοικίας. Η άσπρη ροκ βίλα μοιάζει να είναι αφιερωμένη στο Αιγαίο και στα γειτονικά νησιά, στη Τήνο, τη Σύρο και τη Δήλο. Η βίλα των οκτώ υπνοδωματίων διαθέτει το προνόμιο της δεσπόζουσας και υπερυψωμένης θέσης, σε αμφιθεατρική τοποθεσία.

Η βίλα χωρίζεται σε τρία διαζώματα που ενώνονται μέσω εξωτερικής διαδρομής. Ο εξωτερικός χώρος είναι πολύ μεγάλος, ενώ υπάρχει και ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα, με μπάνιο, για τους επισκέπτες.

Η ύπαρξη πέργκολας διευκολύνει την παραμονή στον χώρο, προστατεύοντας τους επισκέπτες από την ήλιο και τους ισχυρούς ανέμους της Μυκόνου. Στο σημείο υπάρχουν κουζίνα και μπαρ.

Συνολικά, οι σουίτες για τους επισκέπτες, που διαθέτουν και μπάνιο, είναι τέσσερις.

Η μινιμαλιστική αισθητική σε συνδυασμό με τα παραδοσιακά υλικά, όπως η πέτρα στους τοίχους και το ξύλο, προσδίδουν μια μοντέρνα αύρα στον χώρο.

Εσωτερικά, τα χρώματα που κυριαρχουν είναι τα γήινα, ενώ τα στρογγυλεμένα σχήματα μέσα και γύρω από τα κτίριο και τα υλικά στις αποχρώσεις της φύσης, που οικοδομούν το σκηνικό, εντείνουν την αίσθηση της σύγχονης-μίνιμαλ αρχιτεκτονικής προσέγγισης.

Ξεχωριστή και η βίλα «Mansion Falcon» με μια τοποθεσία που βρίσκεται σε απόλυτη «συνεννόηση» και αρμονία με τη θάλασσα.

Η θέα «βλέπει» δύο παραλίες, στα βόρεια τον Ορνό και στα νότια τον Κόρφο. Στο ισόγειο την πρωτοκαθεδρία έχει το κυκλαδίτικο στοιχείο, με δύο πέτρινους τοίχους να δεσπόζουν στον χώρο. Η βίλα χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ενώ στον δεύτερο όροφο τα δύο υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική αυλή.

Στη βίλα ξεχωρίζει το υπερπολυτελές βασικό υπνοδωμάτιο, ενώ εξωτερικά η πέργκολα δημιουργεί τους αναγκαίους σκιερούς χώρους. Στο σημείο διατίθεται ειδική κουζίνα και μπαρ και λίγο παραπέρα βρίσκεται η πισίνα.

Τα σκαλιά στην πισίνα οδηγούν στο χαμηλότερο διάζωμα όπου βρίσκεται το σπίτι για τους ξένους. Ειδικότερα, το σπίτι απαρτίζεται από δύο πολυτελείς σουίτες με κοινή ιδιωτική πισίνα και έναν εξωτερικό χώρο τζακιού.

Στην παλέτα των χρωμάτων συναντώνται εκείνα της βελανιδιάς και των αποχρώσεων του μαύρου.


H βίλα «F-Tourlos»
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_05
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_07
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_12
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_13
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_14
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_15
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_16
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_18
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_25
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_26
F_-_Tourlos_villa_Book_Page_31


Σε παρόμοιο μήκος κύματος πολυτέλειας και η βίλα «F-Tourlos», η οποία είναι τοποθετημένη σε προνομιούχο σημείο, καθώς έχει θέα την κοσμοπολίτικη χώρα του νησιού των ανέμων και το λιμάνι.

Η πέργκολα από ξύλο κλέβει την παράσταση και σε αυτήν την βίλα, και μαζί με τους κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής τοίχους προσφέρει μια νησιώτικη και χαλαρωτική αίσθηση.

Τα υπνοδωμάτια είναι πέντε, τα χωρίζουν δύο όροφοι. Προσφέρεται, μεταξύ άλλων, και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Στην περιοχή της βίλας υπάρχει και σουίτα πολυτελείας, θέα στη θάλασσα και ιδιωτική αυλή.

Η πισίνα διαθέτει μεγάλο εύρος, ενώ γύρω από αυτήν υπάρχουν αναπαυτικά καθίσματα. Δίπλα από την πισίνα υπάρχει διάδρομος που οδηγεί σε αυλη με τζακούζι και πανοραμική θέα.


Στο χαμηλότερο διάζωμα βρίσκεται o ξενώνας όπου περιλαμβάνει τρεις σουίτες. Τα γήινα χρώματα, η πέτρα και η θέα στη θάλασσα αναδεικνύουν την αξία του ελληνικού καλοκαιριού στη Μύκονο.

Ειδήσεις σήμερα

Σταϊκούρας: Θα στηρίξουμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Έρευνα: Πόσο επικίνδυνη είναι η μετάλλαξη Δέλτα για τα παιδιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης