Ελεονώρα Μελέτη: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού - Τι λέει για τους αρνητές

Ελεονώρα Μελέτη: Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού - Τι λέει για τους αρνητές

Δείτε τις αναρτήσεις της στο Instagram

eleonora_meleti_copy_1
Η οικοδέσποινα του «MEGA Καλημέρα» έκανε χθες το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και μοιράστηκε μία φωτογραφία με το τσιρότο στο χέρι της με τους διαδικτυακούς φίλους της, σημειώνοντας: «Η αλήθεια είναι πως ο παιδίατρος μας βάζει πιο ωραία τσιρότα. Team Μoderna».

Μέτα τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να ρωτήσουν την Ελεονώρα Μελέτη για ποιο λόγο καθυστέρησε να εμβολιαστεί, αλλά και τι παρενέργειες έχει.

meleti


Κλείσιμο
Με τη σειρά της, εκείνη έλυσε όλες τις απορίες, κάνοντας ένα ακόμα story. Όσον αφορά στον εμβολιασμό της, η Ελεονώρα Μελέτη ξεκαθάρισε πως έκανε το εμβόλιο τώρα και όχι νωρίτερα, διότι είχε νοσήσει από Covid τον Απρίλιο 2021 και έτσι διέθετε πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας. Δεδομένου ότι το πιστοποητικό λήγει μέσα στον Οκτώβριο, εμβολιάστηκε τώρα.Σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου, γνωστοποίησε πως νιώθει έντονη κόπωση, εξάντληση και το χέρι της βαρύ.

meleti1


«Το έκανα τώρα, γιατί είχα πιστοποιητικό φυσικής ανοσίας τους τελευταίους έξι μήνες. Είχα νοσήσει τον Απρίλιο, επομένως η ανοσία μου λήγει μέσα στον μήνα. Για τους νοσήσαντες προβλέπεται μόνο μία δόση. Επομένως, χθες έκανα την πρώτη και τελευταία δόση, με βάση τα τωρινά δεδομένα. Έκανα το Moderna “τυχαία”. Μπήκα να κλείσω το ραντεβού μου, έβαλα τον ΤΚ της περιοχής μου, μου έβγαλε τα διαθέσιμα εμβολιαστικά κέντρα και όταν πήγα σε ένα από αυτά, έμαθα ότι θα κάνω Moderna.

Δεν πόνεσε καθόλου και τώρα, 20 ώρες μετά, είναι βαρύ και ασήκωτο το δεξί χέρι (της ένεσης), ενώ νιώθω μία κούραση και έλλειψη ενέργειας, όπως και όταν νόσησα με Covid. Δεν φοβήθηκα, δεν φοβάμαι. Περισσότερο με προβληματίζει η ακτινοβολία των κινητών και το τι τρώμε, παρά το εμβόλιο. Κάποιοι ρώτησαν “και αν πεθάνεις;”. Θα πεθάνω κάποια στιγμή, όπως και όλοι μας. Το αν πεθάνω από το εμβόλιο, είναι τελείως υποθετικό σενάριο. Το ότι ο κόσμος πεθαίνει καθημερινά από Covid είναι δεδομένο.

Πάω με τα δεδομένα και όχι με τις υποθέσεις σε όλα στη ζωή μου. Για τους “αρνητές” δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ωστόσο, θεωρώ πως πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστο και για τους ίδιους το να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε οικουμενικά δεδομένα και τις ανάγκες ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και η δυσκολία αυτής της προσαρμογής δεν έχει να κάνει με τις ελευθερίες στις οποίες όλοι έχουμε πρόσβαση στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος, αλλά με δυστοκίες που προκαλεί στον άνθρωπο η αντικοινωνική συμπεριφορά», έγραψε η 43χρονη καλλονή.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για θέρμανση και ρεύμα: Διπλασιάζεται η επιδότηση - Τι θα ανακοινωθεί σήμερα

Γεωργιάδης: «Θυμάμαι που είχα πυρετό και ο Πολάκης με καλούσε να πάρω ιβερμεκτίνη» - Η έρευνα του BBC

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη Κακαράντζουλα αντιμέτωπη με δικαστές και ενόρκους - Τι θα πει στην απολογία της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης