Απόστολος Γκλέτσος: Στημένη η εμπλοκή μου στην υπόθεση ναρκωτικών, φίλος μου ο λιμενικός

Απόστολος Γκλέτσος: Στημένη η εμπλοκή μου στην υπόθεση ναρκωτικών, φίλος μου ο λιμενικός

«Εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη, θα πεθάνω», υποστήριξε ο ηθοποιός μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου

Apostolos_Gletsos1
Για ακόμα μια φορά ο Απόστολος Γκλέτσος αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών, όπου εμπλέκεται και φίλος του λιμενικός.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει εμπλακεί στην υπόθεση ναρκωτικών λόγω της πολιτικής του δράσης, ενώ ανέφερε ότι έχει δεχθεί κατά καιρούς απειλές.

Μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου, επιμένει ότι δεν έχει κληθεί από τις αρμόδιες εισαγγελικές και δικαστικές αρχές για να καταθέσει για την υπόθεση της κοκαΐνης, γεγονός που κατά τον ίδιο αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή.

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» απάντησε γελώντας στην ερώτηση αν έχει σχέση με αυτή την υπόθεση, προειδοποιώντας μάλιστα «να δούμε ποιος θα καεί στο τέλος».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι η εμπλοκή του είναι στημένη λόγω της πολιτικής του δράσης και επειδή «στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει κάποιους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cet2bmljadd5-se)


«Έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις αρχές διότι έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στη ζωή μου. Έχω δεχθεί απειλές, πιέσεις και σοβαρά πράγματα. Έχω σταματήσει και έχω κάνει πίσω γιατί φοβήθηκα για τη ζωή μου» ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Κλείσιμο
Υποστήριξε ότι έχει «χαλάσει τη σούπα γιατί κάποιοι έκαναν σκοτεινές δουλειές» και για αυτό τον λόγο τον ενέπλεξαν στην υπόθεση με αυτή.

Δηλώνοντας «διαφανής άνθρωπος, χωρίς σκοτεινή πλευρά», ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας σημείωσε ότι κάποιοι περίμεναν ότι θα αντιδράσει με το θυμικό, ότι θα δείρει κάποιον, «ώστε να με έχουν στο χέρι». «Αλλά θα καταλάβουν όλοι πόσο ανόητοι είναι» προσθέτει με νόημα.

«Επιδιώκω να ενοχλώ αυτούς που είναι ψεύτες, κλέφτες και παίρνουν μίζες. Είναι πολλοί και θα με βρίσκουν μπροστά τους» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ανέφερε ότι έμαθε για την υπόθεση ενώ οδηγούσε και τον πήραν τηλέφωνο φίλοι του, οι οποίοι είχαν διαβάσει τοπικά δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» τον 55χρονο ηθοποιό για την εμπλοκή του με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε ότι έχει φιλική σχέση με τον εμπλεκόμενο αξιωματούχο του Λιμενικού, επισημαίνοντας ότι η σύζυγος του κατηγορούμενου ήταν δύο φορές υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του.

«Ως πολιτικό πρόσωπο, υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες, μιλάω με τους πολίτες και με τον συγκεκριμένο άνθρωπο μιλάω. Αυτό δεν είναι μεμπτό» ανέφερε.

Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του λέγοντας ότι είχε καρδιακά επεισόδια και επεμβάσεις από τα 35 του, ενώ πάσχει από μόνιμη κολπική μαρμαρυγή. «Εάν χρησιμοποιήσω τώρα κοκαΐνη, θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ανέφερε ότι κάνει λάθος και «πέφτει σε τοίχο» όποιος προσπαθεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση αυτή.

Ειδήσεις σήμερα

Καπραβέλος: Υπερβολικά τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους – Δίνουν εντύπωση κανονικότητας

Πυροσβέστες έσωσαν το δάχτυλο κοπέλας από κολλημένη βέρα στη Λάρισα

Squid Game: Τι δουλειά έχει η τρομακτική κούκλα της σειράς σε ένα μουσείο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης