Σόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν, ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»

Σόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν, ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική της ζωή - Η πιο δυσάρεστη στιγμή στην καριέρα της 

sofh
Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον αυστηρό πατέρα της, τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της και τα νεανικά της χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και όπως ανέφερε σχετικά με την επαγγελματική της ζωή, ευτυχώς για εκείνη, δεν είχε πολλές δυσάρεστες συνεργασίες. «Μόνο με δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα στις συνεργασίες μου και αυτοί ήταν και οι δύο άντρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχαμε επιτυχία και ίσως αυτό ήταν το ασυγχώρητο, δεν είχαμε τίποτα να μοιράσουμε. Πολύ γνωστοί κωμικοί και οι δύο, ο ένας έχει πεθάνει και ο άλλος είναι κοντά. Είμαι και μεγαλοκοπέλα άλλωστε, στα 71», δήλωσε η Σόφη Ζαννίνου.

Αναφερόμενη στα νεανικά της χρόνια και τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της, η ηθοποιός είπε: «Φυσικά και με φλέρταραν οι άνδρες, αλλά είχα από δίπλα μου το μαντρόσκυλο τον πατέρα μου. Φοβόντουσαν, λάκιζαν οι άνθρωποι. Με τον πατέρα μου ναι μεν δεν με πλησίαζαν τα αγόρια, όμως δεν μπορούσε και κανείς να με πειράξει. Δεν τόλμησε ποτέ κανείς».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceraayy73v2h-st)
Κλείσιμο


«Ο πατέρας μου ήταν σκληρός άνθρωπος και αυστηρός κι επίσης, ήταν μανιακός με την ώρα και τώρα είμαι κι εγώ έτσι. Πάντα πάω ένα τέταρτο νωρίτερα στα ραντεβού μου. Είχα φάει χαστούκια έξω από την Παλιά Αθήνα από τον πατέρα μου, γιατί άργηγσα να πάω στην πρόβα», δήλωσε για τον πατέρα της, ενώ πρόσθεσε πως όταν είδε ότι η σύζυγός του γέννησε κορίτσι στο μαιευτήριο, ζήτησε από την νοσοκόμα πίσω το πενηντάρικο που της είχε δώσει για να καταφέρει να δει το βρέφος. «Δεν ήθελε εξ αρχής κορίτσι», αναφέρει.

Όσον αφορά στους μεγάλους έρωτες της ζωής της, η Σόφη Ζαννίνου δήλωσε πως ποτέ της δεν έκανε σωστές επιλογές στα αισθηματικά της. «Στον έρωτα, οι επιλογές μου δεν ήταν πάντα επιτυχημένες, δεν είχα επιτυχία, δεν είχα σουξέ. Έκανα λάθος επιλογές, βρέθηκα βέβαια, με εξαιρετικούς ανθρώπους, που δεν ήταν όμως γεννημένοι γι' αυτό. Ήταν για άλλες σχέσεις. Έχω συγχωρήσει πράγματα και δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό. Δεν σκέφτηκα να ξαναπαντρευτώ μετά το 2003, το μοντέλο του γάμου είναι πολύ παλιό και αναγκαστικό. Μας το φορέσανε. Για εμένα, οι σχέσεις είναι πιο έντιμες, θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο, επειδή θέλει και θέλω. Όχι, επειδή υπάρχουν χαρτιά και σπίτια που έχουμε αγοράσει μαζί. Να είμαστε μαζί όσο το θέλουμε, όχι επειδή πρέπει», εξήγησε.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δυσκολότερη στιγμή που βίωσε κατά την διάρκεια μιας παράστασης. «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι. Πήγα στο νοσοκομείο την ίδια μέρα και την επόμενη συνέχισα κανονικά την παράσταση», αποκάλυψε η Σόφη Ζαννίνου.



Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Εξαγριωμένοι συγγενείς και φίλοι αναζητούν αυτόν που διέρρευσε την φωτογραφία από το νεκροτομείο

Η άγνωστη οικογενειακή τραγωδία που έκανε τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο ένθερμο υποστηρικτή του εμβολιασμού


Η Ashley Graham ποζάρει γυμνή στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης