Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της και τα τρία πράγματα που πόθησε στη ζωή της

Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της και τα τρία πράγματα που πόθησε στη ζωή της

Τι είπε για το Βέγγο, τη Βουγιουκλάκη και το ελληνικό MeToo

sofizaninoy
Χείμαρρος η Σόφη Ζαννίνου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για όλα… Για τη ζωή της στα μπουλούκια, καθώς οι γονείς της ήταν ηθοποιοί, για την κόρη της Φιόνα Τζαβάρα, αλλά και για τα τρία πράγματα που πόθησε πολύ στη ζωή της και κατάφερε να αποκτήσει.

Αναφέρθηκε επίσης στον πατέρα της, τον Ζαννίνο, στον Θανάση Βέγγο, στις μεγάλες συνεργασίες με τα ιερά τέρατα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές και ιστορίες από τα παρασκήνια.

«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια.

Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα!

Η μητέρα μου Τζένη Ζαννίνου ήταν θεατρική ηθοποιός αλλά την καπέλωσε ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου έχει τις περισσότερες συμμετοχές σε ελληνικές ταινίες. Ήταν συγχρόνως πολύ σκληρός αλλά και πολύ γλυκός. Όταν γεννήθηκα στεναχωρήθηκε που ήμουν κορίτσι και με μεγάλωσε σαν αγόρι.

Η ηθοποιός που βλέπουμε να βοηθάει τους παίκτες του Y.F.S.F μίλησε για τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου που έπαιξε μαζί τους λέγοντας πως προσπαθούσε στις ταινίες με τον Κώστα Χατζηχρήστο να πει την ατάκα της, καθώς ο αξέχαστος ηθοποιός ήταν χείμαρρος και δεν προλάβαινε να πει κανένας άλλος ηθοποιός τις ατάκες του!

Ο Θανάσης Βέγγος, ήταν ο πιο γλυκός, ο πιο δημοκρατικός και ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Η Αλίκη με κάλεσε στο σπίτι της και μου έδωσε όλους τους στίχους και τα ρούχα από την Εβίτα και μας βοήθησε με τον Βλάσση Μπονάτσο να στήσουμε την παράσταση στη Φαντασία.

Για το MeToo στο χώρο του θεάτρου: Δυστυχώς στην εποχή μας έχει πάψει να είναι ακριβό το σεξ. Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σεξουαλική πείνα. Εγώ αν ήμουν άντρας θα ντρεπόμουν. Εγώ είχα συνεργαστεί με έναν από τους “πρωταγωνιστές” αυτής της ιστορίας και μου είχε φερθεί άψογα. Έπεσα από τα σύννεφα για αυτόν γιατί για τους άλλους κάτι είχαμε ακούσει.

Δεν έχω ταλέντο στον έρωτα δεν είμαι καλή. Έχω αγαπηθεί και έχω αγαπήσει αλλά κάνω κάτι λάθος στις επιλογές μου.

Πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν -μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός και έκανα εξέταση αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει… Αν φύγω να ξέρεις τι να κάνεις.

Για τις ίντριγκες στο θέατρο: Αντιζηλίες υπήρχαν μεταξύ πρωταγωνιστριών… Έχω δει make up να έχει μέσα καρφίτσα και να πηγαίνει η άλλη να βαφτεί και να σκίζεται. Έχω δει επίσης να πηγαίνει η άλλη στην πρεμιέρα και τα ρούχα να είναι σκισμένα ή καρφίτσες και βελόνες για να τρυπηθεί. Υπήρχε κόντρα…».

Σόφη Ζαννίνου: "Υπήρχε αντιζηλία στο παρελθόν αλλά όχι τέτοια χοντρά περιστατικά"

Ειδήσεις σήμερα: 

Η Κομισιόν ενέκρινε τις γεωγραφικές ενδείξεις για ούζο, τσίπουρο και τσικουδιά

Εξαπλώνεται η ινδική παραλλαγή του κορωνοϊού - Σε πόσες χώρες έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ανοδικές τάσεις στο άνοιγμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης