Άννα Φόνσου: Η φιλία με τη Βουγιουκλάκη, ο έρωτας με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και η υποκριτική που άφησε πίσω

Άννα Φόνσου: Η φιλία με τη Βουγιουκλάκη, ο έρωτας με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και η υποκριτική που άφησε πίσω

Η ηθοποιός μίλησε για τις πιο σπουδαίες συνεργασίες της, τον έρωτά της με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και αναφέρθηκε στον λόγο, για τον οποίο απέχει πλέον από τον χώρο της υποκριτικής

anna_fonsou
Η Άννα Φόνσου παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευηξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την απόφασή της να αποτραβηχτεί από τον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους συνεργάτες της.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη που την πρότεινε στην ταινία «Περάστε την πρώτη του μηνός» και την βοήθησε να μπει στον χώρο της υποκριτικής.

«Οι παραγωγοί μας ήθελαν ανταγωνίστριες με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά ήμασταν πολύ καλές φίλες. Δεν παίξαμε ποτέ μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη για να μην χαλάσουμε την φιλία μας», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Μου λείπεις πολύ Αλίκη και μέχρι σήμερα, το κάνω κάθε μέρα το τηλεφώνημα στον αριθμό σου».

Στην συνέχεια εξήγησε πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον χρωστάει στον Ντίνο Ηλιόπουλο. «Με τον Ντίνο ήμασταν ερωτευμένοι. Δεν με πείραζε η διαφορά της ηλικίας μας. Του χρωστάω, γιατί με έκανε πρωταγωνίστρια. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τον παντρεύτηκε, ο Ντίνος άργησε να μου ξαναμιλήσει», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceqiicix8tgh-st)


Όσον αφορά τον καλό της φίλο, Γιώργο Μαρίνο και την εξαφάνισή του, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Γιώργος Μαρίνος δεν είναι ο μόνος που έχει φιλοξενηθεί στο σπίτι του ηθοποιού. Αφού έφυγε, ένας φίλος του τον εξαφάνισε. Και μάλιστα, με βρίζει γιατί θέλω ένα δείγμα ότι ο Γιώργος είναι καλά».

Σχετικά με την αποχώρησή της από τον χώρο της υποκριτικής, η Άννα Φόνσου δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε πλέον, να ασχοληθεί ξανά με αυτό το κομμάτι. «Είχα προτείνει να παίξω στην Επίδαυρο στον χορό, χωρίς να γραφτεί το όνομα μου. Τώρα δεν θα το κάνω, θα πάθω έμφραγμα. Μια μέρα, πήρα κάποιους φίλους μου και τελικά, έπαιξα στην Επίδαυρο ένα κομμάτι από την Μήδεια», δήλωσε.

Τέλος, σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις, οι οποίες είναι πλέον πολύ συχνές, η ηθοποιός δήλωσε ότι είναι πολύ θετική. «Καλά κάνουν και κάνουν αισθητικές επεμβάσεις, αν αυτό τους ανεβάζει την διάθεση», κατέληξε.



Ειδήσεις σήμερα:

Το Instagram πρόδωσε τον πανικό σε κλαμπ στην Πάτρα: Σύλληψη και λουκέτο για ανεμβολίαστους και όρθιους

Κοκαΐνη στο Κολωνάκι: Αναβιώνει στο εφετείο η υπόθεση του sushi bar με τους διάσημους πελάτες

Μίκης Θεοδωράκης: O άγνωστος «γιος» και η μυστική διαθήκη που ανοίγει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης