Δημήτρης Μπάσης, «Κάθε μέρα»: Ο απαγορευμένος έρωτας Μαθιού - Βασιλικής γίνεται τραγούδι στον «Σασμό»
Ο έρωτας φουντώνει ξανά μετά από 20 χρόνια στα επεισόδια που έρχονται - Spoiler alert
Ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύει το τραγούδι «Κάθε μέρα» σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιάννη Κότσιρα. Είναι το τραγούδι που υμνεί τον έρωτα του Μαθιού και της Βασιλικής στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο της Δευτέρας.
Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, ενώ η Καλλιόπη έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτή την σχέση.
«Ποτέ δεν σε ξέχασα». Με αυτήν τη φράση η Βασιλική θα αποκριθεί στον Μαθιό, όταν οι δύο τους συναντηθούν στο νεκροταφείο για να θυμηθούν τι τους ένωσε και τι τους χώρισε πριν από 20 χρόνια.
Δείτε το βίντεο με το νέο τραγούδι «Κάθε μέρα»
Για αυτό λοιπόν ο Μαθιός παρά τις εκκλήσεις της μάνας του δεν παντρεύτηκε... Δεν ξεπέρασε ποτέ το νεανικό του έρωτα για την Βασιλική.
Οι δυο τους ζούσαν το κρυφό τους πάθος στα νιάτα τους μέχρι που εκείνος πήρε την απόφαση, να την ζητήσει από την οικογένεια της. Τη στιγμή όμως που το αποφάσισε, του ήρθε το χαρτί από την στρατολογία και αναγκάστηκε να πάει στο ναυτικό. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης...
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.