Η Ελένη Δήμου στα επείγοντα με κορωνοϊό - Επέστρεψε σπίτι σε καλή κατάσταση
Η 63χρονη εξετάστηκε απο τους γιατρούς για τα επίπεδα του οξυγόνου της - Είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις - Δείτε την ανάρτησή της στα social media
Θετική στον κορωνοϊό διεγνώσθη η Ελένη Δήμου που συμμετέχει στο J2US. Η 63χρονη τραγουδίστρια το απόγευμα της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Σωτήρια» με έντονα συμπτώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να εξεταστεί από τους γιατρούς. Η κ. Δήμου δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί και επέστρεψε σπίτι της γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα socila media ότι είναι καλύτερα και πως έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις από τον Μάιο.
Η Ελένη Δήμου ανέβασε φωτογραφία από το νοσοκομείο γράφοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς”.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.