Τα τηλεοπτικά «θέλω» της Χαρούλας Αλεξίου και η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη

Τα τηλεοπτικά «θέλω» της Χαρούλας Αλεξίου και η επιστροφή του Αντώνη Κανάκη

Αρχίζουν οι διορθωτικές κινήσεις, οι αλλαγές, οι μετακινήσεις και οι προσπάθειες να γίνουν όλα καλύτερα ή μάλλον πιο «πουλιστερά»

T-V_kanakis
Αρχίζουν οι αλλαγές. Σχεδόν ένα μήνα μετά την έναρξη του προγράμματος. Στην μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ, το «Dot» θα προβάλλεται στις 12.50 ενώ το «Όλα Γκουντ» μετακομίζει στα 15.15. Το δελτίο ειδήσεων του σταθμού από τις 14.00 ως τις 15.00.

Η Χαρούλα Αλεξίου βλέπει τηλεόραση. Για την ακρίβεια η Χαρούλα βλέπει ΕΡΤ και το ποστάρει και το χαίρεται. Ιδού και το στιγμιότυπο από τα stories τη με εμφανή προτίμηση στο Doc και στο «Μουσικό Κουτί». Τίμια η Χαρούλα. Στηρίζει και προς τιμήν της το κοινοποιεί.

charoula


Και μιας και αναφερθήκαμε στο «Μουσικό Κουτί», θα ήθελα απλά να σημειώσω πως χθες το βράδυ που είχε καλεσμένο τον Eric Burdon είχε τηλεθέαση 5,3% στο σύνολο και 3,5% στο δυναμικό κοινό. Αυτοί οι αριθμοί δεν είναι μισθός, ούτε τους παραγγέλνεις κι έρχονται. Είμαστε εμείς οι τηλεθεατές. Δηλαδή όσοι εξ ημών επιλέξαμε να δούμε ένα καθ’ ομολογία εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. Ας μην παραπονιόμαστε λοιπόν. Ας μην κουνάμε το δάχτυλο σε θέματα ποιότητας. Αλλα βλέπουμε, άλλα βλέπετε, άλλα βλέπουν.

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει... Τον πολιορκούν μεγάλα κανάλια. Αν ο ΑΝΤ1 είναι ένα από αυτά το σενάριο θα είχε ενδιαφέρον καθώς από το 2017, όπου ήταν η τελευταία φορά, θα ξανασυναντηθεί με Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργο Λιάγκα στο ίδιο κανάλι. Ημουν παρούσα τότε στα τηλεοπτικά δρώμενα του σταθμού και μάλιστα έζησα από μέσα όσα συνέβησαν. Πλέον όλα άλλαξαν. Ο Γρηγόρης είναι το πιο ισχυρό πρόσωπο του ΑΝΤ1, ο προσανατολισμός του Γιώργου είναι διαφορετικός και ο Αντώνης πλέον έχει χαράξει μία πορεία η οποία αφορά μόνο τις παραγωγές του και όχι το πρόγραμμα συνολικά. Φυσικά οι μνηστήρες είναι κι άλλοι και μάλιστα ισχυροί. Οπότε ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Η ζωή και κυρίως η τηλεόραση κύκλους κάνει…

Κλείσιμο
fragolias


Ο Κώστας Φραγκολιάς συμπαρουσιαστής, ο Κώστας Φραγκολιάς τραγουδιστής, ο Κώστας Φραγκολιάς ηθοποιός. Όταν είσαι ωραίος τύπος παίζεις σε πολλά ταμπλό. Από τα καλά και σεμνά παιδιά της πιάτσας.

Στις 10 Οκτώβρη έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Dancing with the stars». Κουμπώνει σιγά σιγά το πρόγραμμα και φαίνονται και οι αντοχές του ανταγωνισμού γενικότερα.

Κουίζζζζζζζ. Που κάνει τζιζζζζ. Γνωστό, μεγάλο και τρανό τηλεοπτικό πρόσωπο, βγάζει το ακουστικό και αρνείται να πειθαρχήσει, όποτε εκείνο το αποφασίσει, στις εντολές της αρχισυνταξίας. Λάθος. Και τα λάθη πληρώνονται…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης