Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου: Οι πρώτες τους δηλώσεις λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»

Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου: Οι πρώτες τους δηλώσεις λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα»

 Μιλώντας για την απόφαση να γίνει η ομότιτλη θεατρική παράσταση, σίριαλ για την tv μίλησαν και για την πετυχημένη συνεργασία τους που κρατάει χρόνια και τον τρόπο που ζουν και εμπνεόνται

reppas
Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το MEGA έδωσαν οι σεναριογράφοι της νέας κωμωδίας «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» στην Ελένη Μενεγάκη.

«Επιστρέψαμε μετά από 25 χρόνια στην τηλεόραση. Ξέρουμε όλοι εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση, πόσο αγχώδης και κοπιαστική εργασία είναι. Δεν μπορώ να πω πως δεν πληρωνόμαστε, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές που λες πραγματικά τα έχω πληρώσει αυτά τα λεφτά», είπε ο Μιχάλης Ρέππας. «Είναι σωματική καταπόνηση, αλλά έχει και πολύ άγχος η τηλεόραση. Στο σινεμά ή το θέατρο ξέρει ο θεατής τι πάει να δει». «Ο κόσμος νόμιζε ότι σνομπάραμε την τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα δεν είχαμε χρόνο», παραδέχτηκε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cen82d580cft)


Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» προετοιμάζονται για την ορμητική είσοδό τους, στο νέο πρόγραμμα του MEGA. O Μιχάλης Ρέππας και o Θανάσης Παπαθανασίου μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία από τις μεγαλύτερες θεατρικές τους επιτυχίες. Έρχονται για να μας δείξουν την πιο σουρεαλιστική εικόνα της νεοελληνικής πραγματικότητας μέσα από συμπεριφορές και αντιφάσεις.

«Πάντα ήθελα να το κάνω σίριαλ αυτό το θεατρικό. Έλεγα στον Θανάση ότι πρέπει να γίνει, ήρθε και η πανδημία και βρέθηκε ο κατάλληλος χρόνος». «Η ιστορία ξεκινά όταν η μαμά του έργου τα φτιάχνει με έναν Αλβανό, μετά εμφανίζεται ο γαμπρός και ο συμπέθερος και όλα τα υπόλοιπα», αποκάλυψε το δίδυμο των δημιουργών. «Παλιά η λέξη Αλβανός, ήταν ταυτισμένη με τον κλέφτη, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έχει αφομοιωθεί», παραδέχτηκε ο Μιχάλης Ρέππας. «Και οι τέσσερις ηθοποιοί στις Χάριτες ήταν θρησκευτικά ευλαβικές πάνω στο κείμενο», αποκάλυψε για τα παρασκήνια της αγαπημένης σειράς.

«Τι αφήσατε πίσω για να κάνετε αυτήν την επιτυχία;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη. «Εμείς και οι δύο δεν έχουμε μεγάλη οικογένεια. Αγαπάμε την δουλειά μας πολύ. Ζούμε και εργαζόμαστε ασκητικά. Χαιρόμαστε με την δουλειά και με την πανδημία υπήρξαμε δημιουργικοί. Γράψαμε και ένα βιβλίο για την Μαρία Κάλλας και ένα θεατρικό έργο για την Κάτια Δανδουλάκη. Η Κάτια μας ζήτησε έναν μονόλογο», είπε ο Μιχάλης Ρέππας. «Η Κάτια Δανδουλάκη μας έκανε να αγαπήσουμε το αστυνομικό είδος. Ήταν δική της ιδέα να κάνουμε το Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε και το γράψαμε με επιτυχία», είπε ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Η νέα σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα κάνει πρεμιέρα στο MEGA την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 21:00.


Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

arogi.gov.gr: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης - Πώς θα αποζημιωθούν

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σλοβακία μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τους αμυντικούς και διπλωματικούς τους δεσμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης