Άναλιν ΜακΚορντ: «Σταρ του Prison Break ήταν ο κυρίαρχος και αφέντης μου» - Πώς την... μύησε στο BDSM

Άναλιν ΜακΚορντ: «Σταρ του Prison Break ήταν ο κυρίαρχος και αφέντης μου» - Πώς την... μύησε στο BDSM

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «90210» μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε στην ερωτική της ζωή και στην προσπάθειά της να ξεπεράσει τη σεξουαλική κακοποίηση ο πρώην σύντροφός της και πρωταγωνιστής του «Prison Break», Ντόμινικ Πάρσελ - «Ο αφέντης μου θα είναι πάντα ο άνθρωπος μου»

parcel-main
Η Άναλιν ΜακΚορντ είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα και δεν μπορούσε να προχωρήσει σε σεξουαλικές σχέσεις λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί σε μικρή ηλικία. Όλα αυτά, μέχρι που συνάντησε τον Ντόμινικ Πάρσελ.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της με την Μαρίσα Σάλιβαν, η σταρ του 90210, ο πρωταγωνιστής του Prison Break ήταν αυτός που την βοήθησε να σπάσει τα όρια που είχε θέσει στον εαυτό της, μέσω του BDSM.



«Δεν είχαμε κανονική σχέση, ήταν ο κυρίαρχος μου, ο Αφέντης μου, όπως τον έλεγα. Θα είναι πάντα ο άνθρωπος μου, ακόμα και τώρα που δεν είμαστε πια μαζί, ζει στο σπίτι μου, είμαστε οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή.

Στο παρελθόν, στην ηλικία των 19 ετών, η ηθοποιός είχε βιώσει ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο τελικά την οδήγησε στο να κλειστεί εντελώς στον εαυτό της και να μην μπορεί να κάνει ξανά σχέση. «Ένας φίλος μου έμεινε στο σπίτι μου το βράδυ. Όταν ξύπνησα, τον είδα μέσα μου και πάγωσα. Το σώμα μου ήταν ακίνητο, δεν μπορούσα να κουνηθώ. Νευρίασα με τον εαυτό μου, επειδή δεν αντέδρασα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Κλείσιμο


Το συμβάν αυτό, την οδήγησε σε κρίσεις πανικού, ενώ έφτασε να κάνει καθημερινά ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσει.

«Ο Ντομινίκ Πάρσελ από το Prison Break έσπασε αυτό το τείχος. Το σώμα μου πριν δεν ένιωθε τίποτα, ούτε η ψυχή μου. Ο Παρσέλ όμως, ήταν ο καθρέφτης μου, δημιούργησε χώρο για εμένα, μπορεί να κάναμε μαζί το οτιδήποτε φαντάζεσαι, όμως ήταν ένας κύριος και τον εμπιστευόμουν. Δεν είχα εμπιστευτεί κανέναν πριν από εκείνον. Όμως, μαζί ανακαλύψαμε τα πάντα», εξήγησε.





parcel__1_
parcel__2_

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2011. Έκτοτε, είχαν χωρίσει πολλές φορές και τα είχαν βρει ξανά, μέχρι που έδωσαν οριστικά τέλος στην σχέση τους το 2018.



Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

arogi.gov.gr: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης - Πώς θα αποζημιωθούν

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σλοβακία μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τους αμυντικούς και διπλωματικούς τους δεσμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης