Για τη νέα της ζωή στις Βρυξέλλες και τη νεογέννητη κόρη της μίλησε για πρώτη φορά η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, παραδέχτηκε πως αν ήξερε πόσο θα άλλαζε η ζωή της μετά το πρώτο της παιδί, θα το είχε κάνει νωρίτερα.
«Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ξεκινούσα πιο νωρίς. Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου, δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε. Περισσότερο την άλλαξε τη ζωή μας η πανδημία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την περίοδο προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα με το μωρό της, η Εύα Καϊλή δήλωσε: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη την διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα. Ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Μας βοήθησε η τηλεργασία να έχουμε ποιοτικό χρόνο με την μικρή. Ήμασταν για ενάμιση χρόνο εκεί, τώρα πηγαινοερχόμαστε μαζί με την μικρή, είναι χαρούμενο μωράκι και μας ακολουθεί».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.