Δήμητρα Παπαδήμα για σεξουαλική παρενόχληση: «Έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου»

Δήμητρα Παπαδήμα για σεξουαλική παρενόχληση: «Έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, που είχε δεχτεί στον χώρο του θεάτρου και εξήγησε πως έφευγε πάντα, με αποτέλεσμα να χάσει πολλές δουλειές

papadima
Με αφορμή το βιβλίο της με τίτλο «Βίος Βίας», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και εξιστορεί περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχτεί, η Δήμητρα Παπαδήμα  μίλησε για τις εμπειρίες της και τον ρόλο που έπαιξαν στην ζωή της.

«Άρχισα να δουλεύω από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη με τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω το βιβλίο για να βγάλω από μέσα μου όσα με βασάνιζαν. Συνεχίζω να βλέπω ακόμα και στον ύπνο μου την διαφθορά του ανθρώπου, αυτή την τρέλα της εξουσίας, που δεν του φτάνει τίποτα. Ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες», δήλωσε αρψικά στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cem5antttvbl-st)


Σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στον χώρο εργασίας της, η ίδια δήλωσε πως έφευγε αμέσως από αυτές τις δουλειές. «Ήμουν 17 χρονών, όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα να λοξοδρομήσει. Δεν μίλησα ποτέ, θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν τελικά έναν πλούσιο και κατέληξαν σε τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο», εξήγησε η ηθοποιός.

Αυτός ήταν ο λόγος μάλιστα, που έχασε πολλές δουλειές και στο θέατρο. «Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα, έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου, πάντα τα κατάφερνα», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης