Η συγγραφέας και ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για το νέο της βιβλίο και αποκάλυψε πως στα 35 χρόνια καριέρας έχει δεχθεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση. Όπως δηλώνει έχει δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση και πάνω στη σκηνή από γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα, υποστηρίζει πως εάν την καλέσει ο εισαγγελέας θα πάει να καταθέσει.
«Όλα αυτά τα χρόνια σκύβαμε το κεφάλι και δεν μιλάγαμε και όσοι μιλάγαμε μέναμε χωρίς δουλειά. Βία φοβερή να μένεις χωρίς δουλειά όταν πρέπει να ζήσεις την οικογένεια σου. Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση... Το νέο μου βιβλίο έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία και αναφέρομαι στα όσα πέρασα και με σημάδεψαν. 19 χρονών αντιμετώπισα την πρώτη κρίση πανικού. Τον εαυτό σου μπορείς με έναν τρόπο να τον ελέγξεις ιδίως όταν γίνεσαι μάνα. Όταν γίνεσαι μάνα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη η συμπεριφορά σου.
Εγώ μπορώ να φτάσω στα άκρα. Πέρασα ένα γεγονός πάνω στη σκηνή. Ηταν ανήθικο και διεφθαρμένο. Με κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω στη σκηνή αρκετές φορές. Αναγκάστηκα να φοράω σορτς για να το αποφύγω. Έφτασε το σημείο να μου σκίσει το σορτς. Έκει αναγκάστηκα να τον χτυπήσω και να φύγω από την παράσταση» είπε η ηθοποιός και συνέχισε.
«Δεν εκανα καταγγελία. Πρώτα απ όλα γιατί η κόρη μου ακολουθεί αυτό το επάγγελμα και γιατί δεν έχω στοιχεία. Αυτός ο άνθρωπος ειναι γνωστός και μέχρι πρόσφατα δίδασκε σε σχολές».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.