Αντώνης Βλοντάκης: Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο MEGA το καλό
«Ηθοποιός δεν είμαι. Αθλητής δεν είμαι. Είμαι προπονητής. Κάνω το χόμπι μου. Η τηλεόραση είναι για εμένα ψυχοθεραπεία», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης
Στο πλατό του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε σήμερα ο Αντώνης Βλοντάκης που πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το Αύριο Μας Ανήκει».
Μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Βλοντάκης δήλωσε: «Είμαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο MEGAτο καλό», δήλωσε ο κ. Βλοντάκης.
«Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Θέλω αυτή η δουλειά που συμμετέχουμε όλοι να αφήσει το στίγμα της», πρόσθεσε για τη σειρά στην οποία συμμετέχει.
«Ηθοποιός δεν είμαι. Αθλητής δεν είμαι. Είμαι προπονητής. Κάνω το χόμπι μου. Η τηλεόραση είναι για εμένα ψυχοθεραπεία. Χαίρομαι που με θεωρούν αθλητή. Πιστεύω όμως πως στη ζωή μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα», τόνισε όταν ρωτήθηκε πως προσδιορίζει τον εαυτό του.
«Θέλει δουλειά, θέλει προσπάθεια. Δεν υπάρχει χρυσή συνταγή», σημείωσε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με τη σύζυγο του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.