«Θεωρίες συνωμοσίας» από τον Μασίν Γκαν Κέλι - Ο εραστής της Μέγκαν Φοξ επιτίθεται στα media

«Θεωρίες συνωμοσίας» από τον Μασίν Γκαν Κέλι - Ο εραστής της Μέγκαν Φοξ επιτίθεται στα media

Παρά τα αρνητικά σχόλια του κοινού, που τον χαρακτηρίζει «αγενή, ασεβή και ανάρμοστο», ο ίδιος δεν το παραδέχεται και ισχυρίζεται ότι «τα Μέσα γράφουν ψέματα» -  «Είσαι χάλια», του φώναζε το πλήθος κάτω από την σκηνή - «Εγώ είδα εκεί 20.000 θαυμαστές να τραγουδούν μαζί μου κάθε μου λέξη και μόνο 20 θυμωμένους», λέει ο ίδιος - Τα προσβλητικά σχόλια για τους Slipknot και η αγενής συμπεριφορά του στο κοινό, με το οποίο δεν θέλει καν να φωτογραφίζεται, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις

1machine-gun-kelly-sinavlia-arthro
Αν και ο ίδιος «προσπαθεί» να «συμμορφωθεί» στο πλευρό της Μέγκαν Φοξ, οι άλλοι τον προκαλούν... Ο λόγος φυσικά, για τον Μασίν Γκαν Κέλι, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει στρέψει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, με τις διαμάχες στις οποίες εμπλέκεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, o ράπερ τραγουδούσε αμέριμνος το κομμάτι «Bloody Valentine» κατά την διάρκεια του Louder Than Life Festival, την ώρα που κάποιος θεατής βρέθηκε δίπλα του και τον έσπρωξε από την σκηνή.

Machine Gun Kelly punches guy in the face at Louder Than Life 2021


Αν και στο βίντεο δεν φαίνεται ξεκάθαρα, ποιος έκανε την πρώτη κίνηση, ο ράπερ φέρεται να χτύπησε κι εκείνος τον θεατή με μία γροθιά στο πρόσωπο. Αμέσως, οι άνδρες της ασφάλειάς του, αναμείχθηκαν προκειμένου να απομακρύνουν τον άνδρα, όμως το δυσάρεστο περιστατικό είχε ήδη συμβεί και φυσικά, δεν άφησε ανεπηρέαστο το κοινό.

Κλείσιμο
Το τελευταίο διάστημα, ο Μασίν Γκαν Κέλι έχει γνωρίσει μεγάλη δυσαρέσκεια από το κοινό του, λόγω της αγενούς συμπεριφοράς του. Την ίδια ημέρα του φεστιβάλ, δέχτηκε επίθεση από το πλήθος, αφού του φώναζαν κάτω από την σκηνή: «Είσαι χάλια».

MGK GETS BOOED OFF STAGE AT LOUDER THAN LIFE 2021


Ο ίδιος απογοητευμένος από την αντίδραση τους, στο τέλος της εμφάνισής του, τους φώναξε: «Οκ, ελπίζω να απολαύσετε την υπόλοιπη συναυλία».

Αν και τα βίντεο μιλούν από μόνα τους, ο ίδιος δεν παραδέχεται ότι «δεν αρέσει». Αντιθέτως, σε δημοσίευσή του στα social media αναφέρει ότι αυτά είναι «κόλπα των ΜΜΕ» για να τον διασύρουν. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν ξέρω γιατί τα Μέσα λένε ψέματα εναντίον μου όλη την ώρα. Εγώ είδα εκεί 20.000 θαυμαστές να τραγουδούν μαζί μου κάθε μου λέξη και μόνο 20 θυμωμένους».



Οι απαντήσεις κάτω από την ανάρτησή του είναι ποικίλες, με τους περισσότερους να αναφέρονται στον αγενή χαρακτηρισμό που έκανε ο ράπερ για τους Slipknot την προηγούμενη εβδομάδα, λέγοντάς τους «50χρονους περίεργους βλάκες με μάσκες». Με την εν λόγω δήλωση έχει δημιουργήσει πολλούς αντιπάλους, οι οποίοι του επιτίθενται χαρακτηρίζοντάς τον «αγενή, ασεβή και ανάρμοστο».




Ειδήσεις σήμερα:

Χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου λόγω... τσακωμών για το εμβόλιο κατά της Covid- 19!

Γιατί αναμένεται άμεσα έλλειψη σε κινητά, υπολογιστές, ταμπλέτες κλπ;

Στην Πέμπτη 7 Οκτωβρίου στη Βουλή η ψήφιση της Συμφωνίας Ελλάδας - Γαλλίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης