Big Brother: Η αποχώρηση και οι τρεις νέες προσθήκες - Δείτε βίντεο

Big Brother: Η αποχώρηση και οι τρεις νέες προσθήκες - Δείτε βίντεο

Το τηλεοπτικό κοινό κράτησε τους παλιούς και έδιωξε τον καινούργιο - Δυο γυναίκες και ένας άνδρας μπήκαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» 

βββ
Μια αποχώρηση και τρεις νέες προσθήκες είχε το Live της Παρασκευής στο Big Brother που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Αρχικά, από την ψηφοφορία των παικτών υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Νικόλας Τσίρλης. Ωστόσο αυτό στην συνέχεια ανατράπηκε διότι η δοκιμασία του βέτο άλλαξε τα πάντα, καθώς η Ευδοκία κέρδισε με τη βοήθεια του Νίκου την δοκιμασία του βέτο και εξασφάλισε την ασυλία. Αυτό έφερε στον... τάκο τους Στηβ Μιλάτο κι Μαίρη Βαρσάμη, μαζί με τους Νίκο Τακλή κι Νικόλα Τσίρλη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceieu7ioo1gx-sf)


Τελικά από τους τέσσερις ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν αυτός που μπήκε τελευταίος. Έτσι, μετά την αποχώρηση της Σοφίας Αλεξανιάν την προηγούμενη εβδομάδα, χθες έφυγε και ο Νικόλας Τσίρλης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceifbkwweqah-sf)
Κλείσιμο


Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Νικόλα

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceig2j8hvkxl-sf)


Οι νέες προσθήκες του Big Brother δεν σταματούν κι έχουν ως στόχο να τονώσουν την κατάσταση στο σπίτι αλλά και να δημιουργήσουν περισσότερο ενδιαφέρον στους τηλεθεατές. Στην έναρξη του χθεσινό live η πρώτη νέα παίκτρια που έκανε την είσοδό της ήταν η Μαρία Αλεξόγλου. Είναι 32 ετών, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, είναι τραγουδίστρια και όπως είπε είναι δυναμικός χαρακτήρας και κοινωνική και θέλει να περάσει καλά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceic8729pvw1-sf)


Ακόμα ένας παίκτης που μπήκε στο σπίτι του Big Brother ήταν ο Μιχάλης Γαβαλάς από την Αμοργό, ο οποίος είναι 33 ετών κι ασχολείται με Τουριστικά. Είναι πατέρας δύο παιδιών και παίζει βιολί. Στο σπίτι του Big Brother ήρθε να δείξει τον αυθορμητισμό του, την ατάκα του και τον χαβαλέ του: «Με παρότρυνε ένας φίλος να μπω και το είχα ξεχάσει, όταν με πήραν τηλέφωνο. Για τώρα όλα τα παιδιά φαίνονται εντάξει. Είναι όλοι ιδιαίτεροι κι ο καθένας έχει την προσωπικότητά του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceiedpippznt-sf)


Η τελευταία παίκτρια, που μπήκε ήταν η Άννα Ελευθερίου, η οποία κέρδισε την δεύτερη σεζόν του Power of Love. Η Άννα είναι από την Κύπρο και δήλωσε: «Είμαι 35 χρονών κι ελπίζω να είναι καρμικό που μπαίνω σήμερα, μιας κι έχω τα γενέθλιά μου. Είμαι YouTuber και θα μου λείψει λίγο η επικοινωνία με τον κόσμο. όποιος πει ότι δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το έπαθλο, θα πει ψέματα και πιστεύω σε εμένα. Κάτι που δεν θα έκανα σίγουρα είναι να πατήσω επί πτωμάτων και να προδώσω την αξιοπρέπειά μου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceig4jrwa5i1-sf)



Ειδήσεις σήμερα:

Παντρεύεται ο Άκης Πετρετζίκης - «Ήδη έχουν στείλει προσκλητήρια»

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Έγκλημα στη Ρόδο: Προκλητικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Παγωμάρα» στο στούντιο του ΑΝΤ1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης