Μίνα Αδαμάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ

Μίνα Αδαμάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ

Ποια είναι η άποψή της σχετιικά με την απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη 

Adamaki_MIna
Η Μίνα Αδαμάκη παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα». H γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις κατηγορίες που ήρθαν στο φως για το πρόσωπο του.

«Αυτή η ιστορία με κλόνισε πολύ και δεν θα ήθελα να τη συζητήσω. Τη δέχομαι τόσο όσο, ότι υπάρχουν αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να τα αξιολογήσω κιόλας και είναι πολύ δύσκολο».

Σχολιάζοντας δε την απόφαση καναλιών να διακόψουν την προβολή επαναλήψεων τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό είναι μια απόφαση των καναλιών που δεν είναι παράλογη. Είναι και αυτό ένα μέσο. Εγώ δεν παίρνω ούτε το μέρος των καναλιών, ούτε των ηθοποιών οι οποίοι ξέφυγαν πολύ άσχημα».

«Η αντίδραση των γονιών μου όταν τους ανακοίνωσα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική ήταν ακραία. Έλεγαν ότι δεν θα με ξαναδούν και ότι θα ζήσω μόνη μου. Εγώ πέρασα τελικά Νομική και ήρθα στην Αθήνα τρέχοντας. Στη Νομική δεν καταλάβαινα τίποτα. Έπαιρνα ένα βιβλίο και δεν μπορούσα να καταλάβω τι διάβαζα», εξομολογήθηκε, σε άλλο σημείο, η Μίνα Αδαμάκη. 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cehw9fzc6j0p-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας Βουτσάς δεν μου άφησε ούτε καταθέσεις, ούτε διαθήκη

Μαρίνα Πατούλη - Μόνικα Μπελούτσι: Συναντήθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης

Μάικλ Τζόρνταν: «Ζήλευε τα... προσόντα του Πίπεν και την σχέση του με τη Μαντόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης