Την πρώτη της αναφορά στον πρώην σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα καινούργιου.
Μετά την προβολή ενός αποσπάσματος για τα γενέθλια της λαμπερής παρουσιάστριας, ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου,Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε ότι ήταν κι εκείνος καλεσμένος στο πάρτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όμως παρόλα αυτά, δεν πήγε.
Τότε, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου.«Γιατί δεν πήγες; Δεν θα είχα πρόβλημα εγώ, έχουμε χωρίσει χρόνια με τον Βασίλη, σιγά το πράγμα. Τους έχω δει και έξω και τον Βασίλη και την Κωνσταντίνα. Εγώ με τον Βασίλη ήμουν πολλά χρόνια πριν. Αν τον δω τον άνθρωπο, θα του μιλήσω κανονικά και μια χαρά. Χαίρομαι που τον βλέπω καλά. Και την Κωνσταντίνα την βλέπω καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ