Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να χωρίσει την Σοφία και τον Άλκη
Ο χορός του κυρ Ηλία, το σοκ του Μπάμπη, η εξουθένωση του Μηνά και η αγωνία του Άγγελου- Δείτε το σημερινό επεισόδιο στις 20:00 στον Alpha
Η Βέλη ταλαιπωρείται από έναν πόνο και ο Άγγελος αποφασίζει να ψάξει διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα.
Ο Μηνάς έχει πάθει burnout από δουλειά και παράλληλες δραστηριότητες και η Βούλα προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν χωράνε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη…
Ο Ηλίας το έχει μαράζι να κάνει bachelor πάρτι, αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο και θα βρεθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στο bachelor της Καίτης.
Η Σοφία και ο Άλκης (Κώστας Κάππας) ζουν τον έρωτά τους και ο Μπάμπης κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Θα τα καταφέρει;
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.