Josephine: Φιγουράρει σε billboard στην Times Square

Josephine: Φιγουράρει σε billboard στην Times Square

Η νεαρή τραγουδίστρια  έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση

unnamed__2_
Η Josephine, το «χρυσό κορίτσι» της ελληνικής δισκογραφίας που μας χαρίζει διαδοχικές no1 επιτυχίες και μοναδικές live εμφανίσεις, ξεπέρασε τα σύνορα, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η διεθνής διάκριση προέκυψε καθώς, μέσω της Panik Records, η Josephine έγινε η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

unnamed__1_


Η Josephine είναι στην playlist με το πρόσφατο hit «Παλιόπαιδο», που περιλαμβάνεται στο πρώτο album της καριέρας της με τίτλο «100%», το οποίο κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το «Παλιόπαιδο» αγαπήθηκε από το κοινό, έγινε viral στα social media και ξεχώρισε στο ραδιοφωνικό airplay και, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύρια digital streams και 6,2 εκατομμύρια views στο YouTube όπου «σκαρφάλωσε» στις πρώτες θέσεις των trends.

Josephine - Παλιόπαιδο - Official Music Video
Κλείσιμο


Η Josephine φιγουράρει στο παγκόσμιο playlist ανάμεσα σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως η Camila Cabbelo, ενώ πρωταγωνιστεί στην αντίστοιχη playlist της Ελλάδας, την Equal Greece και φωτογραφία της είναι το cover της λίστας.





Ειδήσεις σήμερα:

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης: Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει οριστικά τον «γόρδιο δεσμό» με τον πατέρα της - Κατέθεσε αίτηση για τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης