Λύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»

Λύγισε η Αννίτα Ναθαναήλ: «Θα μπορούσαν στη θέση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να ήταν τα παιδιά μου»

Η επιχειρηματίας μίλησε για τη σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και  για τα συναισθήματα της άτυχης κοπέλας, μετά την επίθεση με το βιτριόλι

anita
Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για την σχέση της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου και εξήγησε πώς ήρθαν πιο κοντά, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι.

Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η επιχειρηματίας, έδωσε αρκετό χρόνο στην Ιωάννα για να μπορέσει να την εμπιστευθεί.

«Εγώ μπήκα πολύ αργά στην ζωή της Ιωάννας. Δεν ήθελα ούτε να την πιέσω, ούτε να μου πει στοιχεία για το συμβάν. Αυτό έγινε σε διάστημα περίπου δύο μηνών. Μέσα από αυτή την ιστορία, συνειδητοποιώ και εγώ άλλα πράγματα, γιατί έχω παιδιά μεγάλα πλέον. Έχω δύο κορίτσια 17 και 19 ετών και ταυτίζω τα παιδιά μου με την ιστορία της Ιωάννας. Θα μπορούσε στη θέση της Ιωάννας να είναι τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ceh3fod2cxgp-st)


Στην συνέχεια, μίλησε για τα συναισθήματα της Ιωάννας και την δουλειά που έχουν κάνει οι άνθρωποι γύρω της. «Σίγουρα, υπάρχουν στιγμές που η Ιωάννα νιώθει άσχημα προς την κατηγορούμενη. Υπάρχουν τα ξεσπάσματα, υπάρχουν κρίσεις. Έχει κάνει πάρα πολλή δουλειά η Ιωάννα για να βρίσκεται εδώ σήμερα και να στέκεται ψύχραιμη και να κάνει focus στην ανάρρωσή της. Έχει κάνει πολλή δουλειά ο ψυχίατρός της, δεν είναι τυχαίο. Πρέπει όμως, να προχωρήσει μπροστά. Η μητέρα της την ξαναγέννησε δεύτερη φορά. Αυτό που έκανε ήταν συγκλονιστικό, το έκανε με το ένστικτό της και την αγάπη της», πρόσθεσε.




Ειδήσεις σήμερα:

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο μοντέλο στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα ζητούν μαθητές της Σαμοθράκης: Η απάντηση του Βρετανικού Μουσείου

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς σπάει οριστικά τον «γόρδιο δεσμό» με τον πατέρα της - Κατέθεσε αίτηση για τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης