Το «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Λιανό επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και 2.490.127 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1΄στην πρεμιέρα το Σάββατο και την εκρηκτική διάθεση του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά!
Με 31,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο του κοινού και 28,5% στο δυναμικό κοινό το «The Voice of Greece» κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του τερματίζοντας πρώτο στους πίνακες τηλεθέασης. Την Κυριακή 19/9, 2.863.848 τηλεθεατές επέλεξαν έστω και για 1΄το πρόγραμμα δίνοντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 25,1% ενώ και στο γενικό σύνολο διατήρησε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με 25,5%.
Το κορυφαίο μουσικό τάλεντ σόου κυριάρχησε και στα social media καθώς το hashtag #TheVoiceGR ήταν και τις δύο μέρες το Νο1 trending topic στα σχόλια χρηστών του twitter.
Η ξαφνική εμφάνιση του Νίκου Μουτσινάστο ρόλο του διαγωνιζόμενου με τη Βάνια στο πλευρό του ήταν στα highlights της βραδιάς και παρά το γεγονός πως κανείς… δε γύρισε, αποτέλεσε την απόλυτη έκπληξη για τους coaches αλλά και το τηλεοπτικό κοινό!
Κλείσιμο
Οι coaches άκουσαν με προσοχή, διεκδίκησαν και έχουν ήδη εντάξει τις πρώτες φωνές στις ομάδες τους. Από ποια ομάδα θα προέρχεται ο νικητής που θα κάνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα και θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal;
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.