The Voice of Greece: Oι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν στις πρώτες Blind Auditions - Βίντεο

The Voice of Greece: Oι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν στις πρώτες Blind Auditions - Βίντεο

Το The Voice of Greece έκανε πρεμιέρα και αυτές είναι οι πρώτες auditions που ξεχώρισαν

the_voice
Το The Voice of Greece, ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός έκανε πρεμιέρα χθες, Σάββατο 18/9 στον αέρα του ΣΚΑΪ και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε την είσοδό του ως νέο μέλος στην κριτική επιτροπή και το κοινό τον αποθέωσε.

argyros


Η προσθήκη του τραγουδιστή ήταν φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα highlights της βραδιάς, με τους διαγωνιζόμενους να... «έρχονται δεύτεροι». Ωστόσο, μερικοί από αυτούς ξεχώρισαν και έχουν συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές τόσο από την επιτροπή των Μουζουράκη, Παπαρίζου, Ρουβά και Αργυρού, όσο και από το κοινό στο Twitter.

Πρώτος στην σκηνή του The Voice εμφανίστηκε ο Νίκος Βολίκας. Ο διαγωνιζόμενος από την Θεσσαλονίκη ερμήνευσε το «Μαζί σου» του Κ. Αργυρού, με τους τέσσερις κριτές να γυρνούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Όπως ήταν αναμενόμενο όμως, ο 23χρονος επέλεξε την ομάδα του Αργυρού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced7oi7pza5l-st)

Την προσοχή όλων έπειτα, τράβηξε η νεαρή Ναταλία Οσαουάρου. Η 16χρονη με καταγωγή από τη Νιγηρία είναι παιδί μεταναστών. Ζει στην Ελλάδα και δεν κατάφερε να γνωρίσει ποτέ τον μπαμπά της. Η Ναταλία δεν έχει κάποια ιδιαίτερη εμπειρία στον κλάδο, όμως αγαπάει το τραγούδι και τραγουδά στην χορωδία της εκκλησίας. Επέλεξε να τραγουδίσει το «Hallelujah» και κατάφερε να κάνει τους τρεις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους, εκτός από την Έλενα Παπαρίζου, η οποία έπειτα φαίνεται να το μετάνιωσε πικρά. Η Ναταλία τελικά, διάλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced83ftr4vlt-st)
Κλείσιμο

Η 19χρονη Φανή Μελεμενή από την Εύβοια είναι φοιτήτρια φωτογραφίας, όμως έχει πάθος με την μουσική και το τραγούδι και αυτό φαίνεται.Η εντυπωσιακή κοπέλα κατάφερε να ξεσηκώσει κοινό και κριτές με το «Levitating» της Dua Lipa και κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Μετά από πολλή διεκδίκηση, η Φανή επέλεξε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced8x31u7a7d-st)


Βέβαια, ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στην εν λόγω οντισιόν, αφού την στιγμή που οι τρεις κριτές σχολίαζαν την εμφάνιση της Φανής, εκείνος ξεκίνησε να την... ξεματιάζει live.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced9uyrvta1l-st)

Μία ξεχωριστή εμφάνιση έδωσαν οι Μάνος Θρασυβούλου και Αλεξάνδρα Τάντου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι στην πραγματική ζωή, αλλά και στην μουσική σκηνή. Έπειτα από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, κατάφεραν να μείνουν μαζί και να ενώσουν εκτός από τις καρδιές τους... και τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Πόσο μου λείπεις» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Τάνια Κικίδη. Τελικά, κέρδισαν και τους τέσσερις κριτές, όμως επέλεξαν τον Πάνο Μουζουράκη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced9v5n5to7t-st)

Η Ελευθερία Αγαπάκη από την Κρήτη αποφάσισε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για να τιμήσει την μνήμη του πατέρα της, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή και της είχε μάθει να αγαπάει τόσο την μουσική. Η 26χρονη κατάφερε να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την ιστορία της, όσο και με την ερμηνεία της. Επέλεξε το τραγούδι «Beggin» και έκανε τους τέσσερις κριτές να την διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Ο κριτής που κέρδισε τελικά, την Ελευθερία ήταν η Έλενα Παπαρίζου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cedajppfx4sx-st)



Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης