Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτόν που είναι υπέρ των κατηγορουμένων, θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτόν που είναι υπέρ των κατηγορουμένων, θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια»

Οι καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και πώς αντιμετωπίζει το ΣΕΗ τους κατηγορούμενους

τσαρουχας
Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Πολλοί από εμάς δεν έχουμε δουλέψει με πολλούς από εκείνους που κατηγορούνται, ακριβώς γιατί δεν μπορούσαν να μας κάνουν αυτά που έκαναν σε άλλους ανθρώπους. Ούτε και θα μπορούσα να κάνουν αυτά τα πράγματα παρουσία μας και να περάσει έτσι. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν ήξερα κάποια πράγματα. Ήξερα για μερικές αποκλίνουσες συμπεριφορές, ότι κάποιοι ίσως ήταν κάπως βίαιοι, λίγο καβαλημένοι, μέχρι εκεί όμως. Αυτά που υποχρεώθηκα να διαβάσω, δεν τα ήξερα», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cedsonpajhc9-st)


Στην συνέχεια πρόσθεσε τι ακολούθησε μετά τα περιστατικά που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. «Υπήρχαν πολλοί στο σινάφι μας που έλεγαν ότι όλα αυτά είναι γνωστά. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε εκτός κι αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Το ζήτημα είναι εσύ, που έχεις εξουσία πως την διαχειρίζεσαι. Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει. Δεχτήκαμε και απειλές και μπράβο. Δεν φοβήθηκα, απλά τις πρώτες μέρες έκανα τρεις γύρους το τετράγωνο για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι κανείς. Έμενα και λίγο στο σπίτι, ήμουν επιφυλακτικός. Όταν αγριεύει το πράγμα, αρχίζεις και προσέχεις. Κάποιοι, που δεν μιλούσαν, φοβόντουσαν το αντίκτυπο που θα έχει στον κοινωνικό τους περίγυρο ή ότι δεν θα ξαναβρούν δουλειά», συνέχισε.

Όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα φαινόμενα αυτά το ΣΕΗ, ο Πασχάλης Τσαρούχας ανέφερε: «Κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του πλυντηρίου, εγώ δεν εξετάζω τους λόγους. Εμείς στο ΣΕΗ είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα βάλω κάποιον φυλακή. Αυτός που είναι υπέρ των κατηγορουμένων, θα μπαίνει αυτόματα στην θέση του και θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια. Είμαστε ορκισμένοι σε αυτό. Όλοι στο Σωματείο, από την πρώτη στιγμή είχαμε αποφασίσει να μένουμε ουδέτεροι και να ακούμε όλες τις πλευρές. Όπου δεν μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους».


Ειδήσεις σήμερα:

Παγώνη: 1 στα 3 παιδιά νοσούν με κορωνοϊό- 3η δόση στις περισσότερες ομάδες του πληθυσμού

Φωτογραφίζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη


Βίλα Ιόλα: Ανοίγει τις πύλες της στο κοινό πριν ξεκινήσουν οι εργασίες μετατροπής της σε μουσείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης