Γιάννης Μπέζος: «Με σοκάρουν, συμπεριφορές που είναι ακραίες»

Γιάννης Μπέζος: «Με σοκάρουν, συμπεριφορές που είναι ακραίες»

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την γνώμη του για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος -  «Είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς, στα τέλη της δεκαετίας του '70», είπε μεταξύ άλλων 

bezos
O Γιάννης Μπέζος τοποθετήθηκε σχετικά με τα ακραία περιστατικά, που έχουν συμβεί στον χώρο του θεάτρου και γνώρισαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Ο σπουδαίος ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και δεδομένης της ευθύτητας που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο, μίλησε χωρίς δεύτερες σκέψεις και φίλτρα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης.

«Με ενδιαφέρει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να φοβάμαι για αυτό. Πάντα έλεγα την γνώμη μου, από μικρό παιδί. Και το εκτιμούν όλοι αυτό. Ακόμα κι αυτοί που ενοχλούνται πολλές φορές», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced2631le6k9-st)

Στην συνέχεια εξήγησε πως ο χώρος του θυεάτρου διαφέρει κατά πολύ από την τηλεόραση: «Είναι κάτι ξεχωριστό το ένα από το άλλο. Έχουν άλλες αποστολές και άλλες προϋποθέσεις».

Κλείσιμο
Επιπλέον, ανέφερε πως τα περιστατικά, που βγήκαν στην επιφάνεια με αφορμή το κίνημα #metoo υπήρχαν από πάντα στον χώρο και δεν είναι «νέο φαινόμενο». «Δεν διαπίστωσα τώρα πως υπάρχει έλλειψη ακεραιότητας στον χώρο μου. Από τότε που βγήκα εγώ, αυτά θυμάμαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα και πολύ λυπάμαι που θα το πω, δεν θα αλλάξει κάτι εύκολα. Ο χώρος ο δικός μας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός, πολύ σκληρός και θα επιμείνω πάλι στα παραδείγματα, ότι θα πρέπει -εφόσον είναι έτσι- όσοι έχουμε μια διαφορετική ματιά να κρατάμε λίγο πιο ψηλά», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ced1s9gt459l-st)

«Με εκπλήσσουν πολλές φορές και αν θέλετε, με σοκάρουν, συμπεριφορές που είναι ακραίες, οι οποίες τώρα κρίνονται κοινωνικά, νομικά, δικαστικά. Δεν θέλω να σχολιάσω καθόλου αυτά τα θέματα, αλλά είναι κάτι που υπήρχε και στα χρόνια που βγήκαμε εμείς, στα τέλη της δεκαετίας του '70. Πάντα υπήρχαν πολύ έντονα και αυτό που εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ, είναι η συμπεριφορά», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.




Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται ο ευρωστρατός: Η απάντηση των Βρυξελλών στη συμφωνία AUKUS

Επίθεση με βιτριόλι: Οργή από την Ιωάννα για τα όσα υποστηρίζει ο 40χρονος

Προ των πυλών οι ανακοινώσεις για την γ' δόση εμβολίου - Ποιες είναι οι επόμενες πληθυσμιακές ομάδες που θα λάβουν SMS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης